Проблем със запалването
Проблем със запалването
Карам Тойота Ярис 2006 г. 1,4 Дизел. До сега съм нямала проблеми с нея и тази сутрин при тръгване запали нормално. Спрях на 300 м и слязох за няколко минути. И при повторното стартиране - колата неще да запали. Завърта стартера и се дави. Акумулатора свети зелено и клемите са наместени. Имам достатъчно дизел в резервоара и маслото не ми е за смяна и е достатъчно (проверих го)
Какво да правя?
Какво да правя?
Последно промяна от virgo на 21 Окт 2010 08:35, променено общо 1 път.
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: Проблем със запалването
Колега, съвсем прям съвет - извикай Пътна помощ.virgo написа:Карам Тойота Ярис 2006 г. 1,6 Дизел. До сега съм нямала проблеми с нея и тази сутрин при тръгване запали нормално. Спрях на 300 м и слязох за няколко минути. И при повторното стартиране - колата неще да запали. Завърта стартера и се дави. Акумулатора свети зелено и клемите са наместени. Имам достатъчно дизел в резервоара и маслото не ми е за смяна и е достатъчно (проверих го)
Какво да правя?
Първо сигурен ли си, че колата е Ярис 1.6 дизел? Второ, би ли пояснил в изречението 'завърта стартера и се дави', кой се 'дави' стартера или двигателя и как точно се 'дави'.
такова животно май немаvirgo написа:Карам Тойота Ярис 2006 г. 1,6 Дизел.

Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
Колегата ще да е колежкаvirgo написа:Карам Тойота Ярис 2006 г. 1,6 Дизел. До сега съм нямала проблеми с нея и тази сутрин при тръгване запали нормално. Спрях на 300 м и слязох за няколко минути. И при повторното стартиране - колата неще да запали. Завърта стартера и се дави. Акумулатора свети зелено и клемите са наместени. Имам достатъчно дизел в резервоара и маслото не ми е за смяна и е достатъчно (проверих го)
Какво да правя?

- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Това обяснява всичко. biggrin.gifxtreme написа:Колегата ще да е колежкаvirgo написа:Карам Тойота Ярис 2006 г. 1,6 Дизел. До сега съм нямала проблеми с нея и тази сутрин при тръгване запали нормално. Спрях на 300 м и слязох за няколко минути. И при повторното стартиране - колата неще да запали. Завърта стартера и се дави. Акумулатора свети зелено и клемите са наместени. Имам достатъчно дизел в резервоара и маслото не ми е за смяна и е достатъчно (проверих го)
Какво да правя?
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
Първо се извинявам за сбърканата 4-ка със 6-ца, но така става като бърза и е притеснен човек.
Най-сетне си оправих проблема - оказа се в КЛЮЧА
След два дни диагностики и какво ли не се оказа, че при падане на самия ключ ми се е счупило едно стъкълце с течност в самия ключ и оттам е блокирал имобилайзера.......
Най-сетне съм мобилна
Най-сетне си оправих проблема - оказа се в КЛЮЧА

Най-сетне съм мобилна

laugh.gif да, ама не бъдете гадни моля
LEXUS написа:Това обяснява всичко. biggrin.gifxtreme написа:Колегата ще да е колежкаvirgo написа:Карам Тойота Ярис 2006 г. 1,6 Дизел. До сега съм нямала проблеми с нея и тази сутрин при тръгване запали нормално. Спрях на 300 м и слязох за няколко минути. И при повторното стартиране - колата неще да запали. Завърта стартера и се дави. Акумулатора свети зелено и клемите са наместени. Имам достатъчно дизел в резервоара и маслото не ми е за смяна и е достатъчно (проверих го)
Какво да правя?