ксенонови фарове
ксенонови фарове
Здравейте.Някой може ли да ми препоръча откъде да си взема качествени ксенонови комплекти,както и сервиз,в който да са специализирани в монтажа на ксенонови фарове.
Значи имам Тойота Авенсис 2004г. с ксенонови фарове,но нещо виждам,че светят доста слабо.Благодаря предварително!
Значи имам Тойота Авенсис 2004г. с ксенонови фарове,но нещо виждам,че светят доста слабо.Благодаря предварително!
- diesel_power
- Получена благодарност: 1 път
Ксенонови фарове
Не изглежда да е матирано.Определено фаровете са си поизгубили блясъка,макар че като я взех колата ми ги полираха фаровете и сега е малко по-добре,но не е достатъчно.
- diesel_power
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
Re: ксенонови фарове
А от кой град си ве колега ?ivchik написа:Здравейте.Някой може ли да ми препоръча откъде да си взема качествени ксенонови комплекти,както и сервиз,в който да са специализирани в монтажа на ксенонови фарове.
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Re: ксенонови фарове
Ако знаеш как се оправя аз съм от софияBass_Man написа:А от кой град си ве колега ?ivchik написа:Здравейте.Някой може ли да ми препоръча откъде да си взема качествени ксенонови комплекти,както и сервиз,в който да са специализирани в монтажа на ксенонови фарове.

Ксенонови фарове
От София.Намерих един линк от друг форум,където някакъв човек е описал начин,по който се оправяли тия фарове.До колко това е ефикасно нямам представа.Дано да има ефект,тъй като ако няма новите фарове са ми в кърпа вързани.
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 7a89dd081c
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 7a89dd081c