Записване за участие в 27-28 май (неделя) ПЛОВДИВ- събор

За последно питам кой ще идва в Пловдив ??????? Мероприятието отпада ли ,кажете защото аз съм на работа в събота и трябва да зная какво да правя????
Toyota Corolla 1.3, 86 HP, sedan - 4 door, 4Е-FE made in Japan - 1999.
Болката учи на мъдрост!
Болката учи на мъдрост!
- juri_galev
Ne e tolkova lesno da se ostavqt zaduljeniqta s udovolstvie bih iskal da doida no po tova vreme imam neutlojna rabota i prosto nqma kak da go napravq.Sujalqvam mnogo no puk shte da e druk put da mina prez plovdiv.Minalata sedmica bqh dvapati no kato ne znaq na nikoi kordinatite
.Daje obqdvah v nqkakuv restorant s edin dinozavur otpred ne si spomnqm imeto mu qdoh edni vkusotii na edna golqma SHPAGA

- mitiracing
- Обратна връзка:
az bih doshyl, no za syjalenie v momenta nqmam vyzmojnost, a i imam izpiti, po-malyk sym ot vas:), no sled mesec sym na liniq:)))
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Po-goliam rezil ot tova ne znam nakade....amazonka написа:Събор на Тойота фенове ,няма да се състои
поради липса на фенове
![]()

TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
- juri_galev
ami az pyk sym ot varna.. ne razbiram ot dvigateli no
.. vseki pomaga s kvoto moje 

stay up and keep shining!!