Доставка на Оригинални TOYOTA части, масла ENEOS и MOTUL
- racing_fan
- racing_fan
Re: Магазин за оригинални TOYOTA части, предлагаме и замести
Stimo написа:Здравейте, колеги! Във връзка с това, че за японските автомобили понякога се налага да прибягваме до поръчване на оригинални части и в частност TOYOTA, организираме доставка на такива. Идеята е да са на добри цени, като засега срока е 10-14 дни! Моля, който има интерес и иска да направи своето запитване за цена и срок на доставка, да го направи, като е желателно да се посочи VIN номера на автомобила (само така може да се установи точната част) или ако вече има оригиналния номер на самата част. Могат да се поръчват части за всички японски автомобили. Магазинът предлага също така и качествени афтърмаркет части (заместители от марките NTN, NSK, KOYO, 555, GMB, CTR, TRW, TOMEX, FERODO, DELPHI, KASHIYAMA, NPR, NDC, KP, STONE,TOKICO, KAYABA, MONROE), като при желание от ваша страна ще ви бъдат предлагани и такива на преференциална цена! За запитвания може да пишете на ЛС, в темата или 0894484248 , 052600585 - Марин или Любо[/b]
Здравеите интересувам се от семеринг на коляновия ми вал за TOYOTA Starlet 91 ep81 VIN JT154EP8200033663 и цена ако може че вече ми писна да го сменям сас някви боклуци и да ми тече постоянно масло поради простата причина че няма части за моята кола (БИЛА МНОГО СТАРА МИ ОТГ.) БЛАГОДАРА ПРЕДВАРИТЕЛНО
- tatunco
- Обратна връзка:
Радиатор за Селика 1,6 Sti '91г.
Привет и от един Селиак фен. Какво може да се предложи за воден радиатор - фирми, цени, срок на доставка? 3 пъти го запоявах по майстори, но в крайна сметка се е видяло, че нов ще се купува. Ето и сснимка ...