Втори национален CELICA събор 9-10 Окт. МОЛ В.Търново 10 ч.
- Georgimitrovich
Селикари
летището /писта междене/ ще бъде отворена за Нас от обяд до вечерта ще имаме музика и шатричка със скара и бира от сега казвам че времето ще е хубаво няма и да посмее да се развали 
моля всички които ще идват да допълват списъка защото всеки ден се обаждам да заявявам места за да не остане някой в друг хотел и моля да пишат всички които са сигурни че ще идват да не се наложи да изядам и на някой порцията че съм на диета

моля всички които ще идват да допълват списъка защото всеки ден се обаждам да заявявам места за да не остане някой в друг хотел и моля да пишат всички които са сигурни че ще идват да не се наложи да изядам и на някой порцията че съм на диета

Селикари
летището /писта междене/ ще бъде отворена за Нас от обяд до вечерта ще имаме музика и шатричка със скара и бира от сега казвам че времето ще е хубаво няма и да посмее да се развали 
това е мястото където ще ходим

това е мястото където ще ходим
1. Васил Янков Атанасов - Ямбол - 2бр /skype - me3eto/ GSM: 0886701372
2. Andrian Ivanov 2br. - Pleven /skype - liakadj / 0878322442
3. Димитър Нгуен /TUNGO/
4. ...........
5. ...........
6.Неделчо Янакиев + 1 придружителка
7.Руси Радичков + 1 придружителка
8.Красен Липчев
9.Калин Петков
10.Стоян Пенев
11.Toni Tonchev -2br
2. Andrian Ivanov 2br. - Pleven /skype - liakadj / 0878322442
3. Димитър Нгуен /TUNGO/
4. ...........
5. ...........
6.Неделчо Янакиев + 1 придружителка
7.Руси Радичков + 1 придружителка
8.Красен Липчев
9.Калин Петков
10.Стоян Пенев
11.Toni Tonchev -2br
Ето и първия снимков материал от събора !

От мен има още снимки на долния линк:
СНИМКИ
Мисля, че си изкарахме много добре. Аз все пак не стоях до края и колегите ще разкажат как е минала и вечерята
Бяхме само ние на летището и хубаво си подавахме biggrin.gif След като си тръгнах от Метро се засякох с още 2 Селики на колеги, които обикаляха из Търново. Обсъдихме нещата и аз подпалих към Враца. Прибрах се доволен
Хайде разказвайте как мина вечерта

От мен има още снимки на долния линк:
СНИМКИ
Мисля, че си изкарахме много добре. Аз все пак не стоях до края и колегите ще разкажат как е минала и вечерята

Хайде разказвайте как мина вечерта

Вечерта беше супер само ще кажа че повече от половината останахме до 5 часа а 3-4 героя до към 6 сами си правете изводите дали ни е било зле (за тези които не присъстваха) . Иначе и през дена много ми хареса , грам не съжалавам че се събрахме . Запознах се с много готини хора и ще се радвам да продължим да поддържаме контакти и да се събираме по такива мероприятия

- пл@мен5445
- Обратна връзка:

VS be6e 6666666 !!!!!!!
sory za snimkata no s tel. tolkova !!!!
- Прикачени файлове
-
- DSC00140.JPG (75.46 KiB) Преглеждано 15146 пъти
Toyota Celica 2.0 GTI 16V T18
http://www.youtube.com/watch?v=MDfu6SMk ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=MDfu6SMk ... re=related
http://dox.bg/files/dw?a=2ee9570e3b това е част със снимките от събора предлагам да съберем всички снимки и клипчета от всички и да ги направим на един архив за да ги имат всички. може да ги изпращате на скайп bboy_tungo за да направим архива и ги качим всички на едно чакам да ми пратят репортажа и кадрите от кабеларката дето ни снимаха
събора беше уникален момчете адски много се радвам че се получи така малко още ме боли глава ама ще се оправим

Едно голямо благодаря на всички Вас които присъствахте
Изкарахме си едни невероятни два дни чак ми се иска да правим съборите през половин година или три месеца вече
. Скоро ще качим всички снимки и клипове от събора. Надявам се на всички ви е хаерсало и следващия път ще се съберем още повече. Предложението да си направим една зимна Celica хижа да попързаляме малко чака навитаци 

- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път