Помощ, не ми свети таблото

ichiiii
Обратна връзка:

Помощ, не ми свети таблото

Мнение от ichiiii » 03 Окт 2010 17:12

Здравейте, имам си Тойотка Корола 98 г. от около 3 седмици. Онзи ден и сложих касетофон. Малко след това установих, че таблото и габаритите не светят (таблото определено светеше по-рано), прегледах де що бушон видях под капака - уви всички са ОК, учуди ме факта обаче, че бушоните са доста малко. Моля за помощ и съвет, дали пък няма някъде още някое място с бушони или каква може да е причината. Благодаря много!

Аватар
kjonev
Обратна връзка:

Къде са бушоните

Мнение от kjonev » 03 Окт 2010 17:23

Здравей, аз също не успях да си открия бушоните, за голям срам хора каращи Италианки ми ги откриха (все пак имат повече опит с ремонти на кола).
По същество: отляво на волана има една "жабка" малка за документи. Трябва да я свалиш вниматално, под нея са. Ако желаеш ще пратя снимки. Поздрави

Scott
Получена  благодарност: 1 път

Re: Помощ, не ми свети таблото

Мнение от Scott » 03 Окт 2010 17:28

ichiiii написа:...дали пък няма някъде още някое място с бушони или каква може да е причината...
Причината е най-вероятно, че си закъсил нещо като си свързвал касетофона. Обикновено някой кабел дето 'изглежда' като маса на мерене с мултицет или пробна лампа е всъщност габаритна светлина. Трябва да има капаче и табло с бушони вътре някъде под панела на таблото или страничните кори.

ichiiii
Обратна връзка:

Мнение от ichiiii » 03 Окт 2010 17:29

Благодаря, благодаря, отивам да видя!

ichiiii
Обратна връзка:

Мнение от ichiiii » 03 Окт 2010 23:26

Блягодаря и на двама ви, бушоните бяха зад малката жабка, а един кабел си беше на късо и ако не знаех .... wacko.gif Много, много благодаря!

Публикувай отговор