sacho7803 написа:просто не виждам нито сериозни теми нито сериозни хора в тоя форум//като изключим някои-няма ги цитирам//
Колега,
Някой да те е вързал тук? По задължение ли присъстваш?
sacho7803 написа:.....оня тъпак с лейките...дивер ли е e*e ли го досега да съм му изпапал гръцмуля из форума biggrin.gif .всезнаещия с няколкото девятки явно е че е комплексарче дето ни кола кат хората е карало ни **** кат жена е ибало biggrin.gif
Точно заради подобен род изказвания се заключват теми, трият се мнения и се стига до БАН.
sacho7803 написа:а марсианчето дето се опитва да обижда....и на него му е нужна нова тема въпреки че май наистина само на марс сменят ремъци на 90 000км.пешоооооо ремъка може да изкара и 250 000км но в българия се сменя на 50 000км.
При смяната на моя ремък в ТМ-Ауто ми казаха 100 000 км.
Със сигурност хората там са малко по-запознати от теб, но както казва Пешо - 90 000. На 50 000 можеш да смениш на Пежо ремъците, дето по принцип се сменят на 60 000.
Аутодатата е свободна за инсталиране, всеки може да почете малко какво са написали вътре хората, а за свободни съчинения си има литературни форуми.
sacho7803 написа:дидо ако искаш ми трий поста ако искаш ме послушай и в новата тема псувайки се...... ще видиш как всички след време стават приятели

Специално този не бих го изтрил.
Ще го оставя за показно - до колко може да падне човек, когато не може, не знае и не иска да води нормален спор.
А колкото до тримата споменати от теб по-горе - не бързай с определенията за хора, които не познаваш - за да не останеш неприятно изненадан после.
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=13199
Може да почетеш малко.
Към авторът на темата - съжалявам колега, но ще се наложи да изтърпиш и ти седмица почивка.
В противен случай трябва да я изтрия цялата.