Дай предложения, ако обичаш, че се чудя каква да ми е следващата кола laugh.gifandrian999999 написа:според мен не искам да влизам в спорове ама за 20 -30 евро може да си
вземеш по нов автомобил
Toyota supra
Андро има нещо друго в предвид и по скъпоMX5 написа:Ако искаш да е Тойота - второ поколение MR2 (хайде, може и трето) и му правиш V6 swap (мисля от Camry слагаха двигатели) със supercharger или turbo.Nedkow написа:Дай предложения, ако обичаш, че се чудя каква да ми е следващата кола laugh.gif
Тогава ще се хвалиш, че имаш и спортна Тойота![]()

- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
аз съм фен на една мр2 кабриото с 6 скорости мисля че са след 2003 година със един компресор, ама незнам дали се продават за тях компресори , иначе турбо комплекти за 3500 долара съм виждал. не искам повече от 220 коня да си направя лятна бегачка , ама требват спирачки, амортесьори (седалка спарко или рекаро щото съ позьор) клетка, гуми... и куп глупости...... иииии стана твърде скъпо.
п.п. макар доста хора да не ги харесват
п.п. макар доста хора да не ги харесват
az imam mnogo prost otgovor na tazi zadachka(v BG ne znam kak stoiat cifrite, no za USA opredeleno e taka). za parite det moje da si kupish 15 godishna Supra det e s nad 100K km i dobro sastoianie, moje da se vzeme chistak barsak nova STi ili EVO, idvashta s 0km na neia(ili inache kazano nikoi ne i e pardial na sedalkata), s garancia det teparva i pochva(pone za tuk e 5 godishna), moje da si ia polzvash kat vsekidnevna kola(kat padne sniag daje e super veselba), a otdelno i niama nikav problem da se finansira takava kola, do kat za Supra triabva pari v broi.Nedkow написа:Дай предложения, ако обичаш, че се чудя каква да ми е следващата кола laugh.gifandrian999999 написа:според мен не искам да влизам в спорове ама за 20 -30 евро може да си
вземеш по нов автомобил
e, verno si e che Supra si e Supra, no v zavisimost s kva ideia kupuvash kolata, ima i drugi alternativi za podobni pari...
->
- nov
- Автомобил: XA30 3ZR-FAE,B6304T4
- Благодарил/а: 51 пъти
- Получена благодарност: 40 пъти
Сори за офа пичове, ама за мен Супра е не само кола а е спортна институция.Целеустремил съм се към Супра МК4 с турбо , но ако станат някой други планове предварително.Съзнавам че няма да е скоро и не ме интересува длаи ще е на 100к или на 400к.Просто ми е достатъчно че ще седна в една от мечтаните коли - няма значение кога ще стане това, може вече и без пари да ги дават до тогава.Но ако нямам или не съм имал Супра то по-добре д ане казвам че съм автомобилен фен - хеле па на японското автомобилостроене.Другата която вероятно тепърва ще гради име е Лексъс ЛФА, ..........но до тогава може да съм излязъл в пенсия. 

- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
МНОООГО СИ ПРАВ МНОГОООО, аз лично бих си взел една от последните ЕВО 9 щтото повече ме кефи от 10-ката а и пред последното субару пак ме кефи повече, но това си е мое мнение, аз моя клозет си го купих щото немаше по евтина кола с ляв волан нито в бг нито чужбина щото само акциза при внос щеше да ми е към 10 -11000 а може и повечеALTEZZA написа: az imam mnogo prost otgovor na tazi zadachka(v BG ne znam kak stoiat cifrite, no za USA opredeleno e taka). za parite det moje da si kupish 15 godishna Supra det e s nad 100K km i dobro sastoianie, moje da se vzeme chistak barsak nova STi ili EVO, idvashta s 0km na neia(ili inache kazano nikoi ne i e pardial na sedalkata), s garancia det teparva i pochva(pone za tuk e 5 godishna), moje da si ia polzvash kat vsekidnevna kola(kat padne sniag daje e super veselba), a otdelno i niama nikav problem da se finansira takava kola, do kat za Supra triabva pari v broi.
e, verno si e che Supra si e Supra, no v zavisimost s kva ideia kupuvash kolata, ima i drugi alternativi za podobni pari...
после ще допиша че работа
та за тези пари като почнеш бмв, мерцедес та до порше може да вземеш
Последно промяна от andrian999999 на 01 Окт 2010 14:34, променено общо 1 път.
Това е така, ама бъркаш за нещо друго. STi или EVO и аз бих си взел ЗА ОСНОВНА КОЛА/ ЕВРЙДЕЙКА... тея дет зимат SUPRA не я зимат за това, а за да я правят и остава за съботно-неделна/ фън колица. Повечето дето имат SUPRA имат и още 1-2-3 други коли. Тук е въпрос на фенщина, не на нещо друго. Колата кат цяло за нищо не става, щото във всяка дисциплина се появява друга дето да я смачка, само че на мен и на останалите надали им дреме за това. За мен специално, това че кат седна зад волана и ми грейва усмивката, не може да го замени ни STi, ни EVO... та така... говорим си за съвсем различни неща и много мешате приоритети, комфорт, цена, фенщина и т.н.ALTEZZA написа: az imam mnogo prost otgovor na tazi zadachka(v BG ne znam kak stoiat cifrite, no za USA opredeleno e taka). za parite det moje da si kupish 15 godishna Supra det e s nad 100K km i dobro sastoianie, moje da se vzeme chistak barsak nova STi ili EVO, idvashta s 0km na neia(ili inache kazano nikoi ne i e pardial na sedalkata), s garancia det teparva i pochva(pone za tuk e 5 godishna), moje da si ia polzvash kat vsekidnevna kola(kat padne sniag daje e super veselba), a otdelno i niama nikav problem da se finansira takava kola, do kat za Supra triabva pari v broi.
Определено варианта на колегата МХ5 ме радва супер много,що се отнася до тойота МР2 + В6 + компресор.Все пак да не забравяме и АЕ-то, вярно е старичко,но според мен е доста по евтин проект от Супра и има много опции за развитие от към 4АГЕ/ГЗЕ както и няколко популярни "суапа".В крайна сметка всичко зависи от това с каква цел ще се ползва колата.И на последно място, но не и по приоритет аз бих казал Ево 8 МР Ф-КЮ 400 - от завода готова за всичко на доста прилични пари!
If in doubt....Flat out!!!
principno si prav, prosto ideiata mi beshe che za tezi pari moje da se kupi sportna kola s 300hp i daje ne e zadaljitelno da e samo weekend car.EMPEROR написа:Това е така, ама бъркаш за нещо друго. STi или EVO и аз бих си взел ЗА ОСНОВНА КОЛА/ ЕВРЙДЕЙКА... тея дет зимат SUPRA не я зимат за това, а за да я правят и остава за съботно-неделна/ фън колица. Повечето дето имат SUPRA имат и още 1-2-3 други коли. Тук е въпрос на фенщина, не на нещо друго. Колата кат цяло за нищо не става, щото във всяка дисциплина се появява друга дето да я смачка, само че на мен и на останалите надали им дреме за това. За мен специално, това че кат седна зад волана и ми грейва усмивката, не може да го замени ни STi, ни EVO... та така... говорим си за съвсем различни неща и много мешате приоритети, комфорт, цена, фенщина и т.н.
i da, drugo si e da imash Supra. no v sashtata kategoria ima i drugi koli, kat naprimer Corvette Z06, za podobni pari moje daje i poslednata generacia da se nameri. no tuk neshtata opirat do tova koi kakvo tochno iska ot kolata. ako iskash da imash weekend car, Z06 varshi rabota. ako iskash da imash kola det da si barnikash po neia, togava i STi i EVO biha svarshili rabota.
ne me razbiraite pogreshno, az obojavam Supra, prosto vaprosa beshe che za sashtite pari moje da se vzemat dosta po novi koli, a i dosta po lesno da se nameriat. prosto cenata na Supra ot kak izleze the fast and the furious darji bezbojno naduta cena. v obshti linii kat Skyline, super kola, ama ne vseki bi se zahvana s glavoboliata i finansite za da ia ima...
->
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Ама много си прав,наистина.EMPEROR написа:Това е така, ама бъркаш за нещо друго. STi или EVO и аз бих си взел ЗА ОСНОВНА КОЛА/ ЕВРЙДЕЙКА... тея дет зимат SUPRA не я зимат за това, а за да я правят и остава за съботно-неделна/ фън колица. Повечето дето имат SUPRA имат и още 1-2-3 други коли. Тук е въпрос на фенщина, не на нещо друго. Колата кат цяло за нищо не става, щото във всяка дисциплина се появява друга дето да я смачка, само че на мен и на останалите надали им дреме за това. За мен специално, това че кат седна зад волана и ми грейва усмивката, не може да го замени ни STi, ни EVO... та така... говорим си за съвсем различни неща и много мешате приоритети, комфорт, цена, фенщина и т.н.ALTEZZA написа: az imam mnogo prost otgovor na tazi zadachka(v BG ne znam kak stoiat cifrite, no za USA opredeleno e taka). za parite det moje da si kupish 15 godishna Supra det e s nad 100K km i dobro sastoianie, moje da se vzeme chistak barsak nova STi ili EVO, idvashta s 0km na neia(ili inache kazano nikoi ne i e pardial na sedalkata), s garancia det teparva i pochva(pone za tuk e 5 godishna), moje da si ia polzvash kat vsekidnevna kola(kat padne sniag daje e super veselba), a otdelno i niama nikav problem da se finansira takava kola, do kat za Supra triabva pari v broi.

-
пипеш прав във форума biggrin.gifnowyaris написа:Ама много си прав,наистина.EMPEROR написа:Това е така, ама бъркаш за нещо друго. STi или EVO и аз бих си взел ЗА ОСНОВНА КОЛА/ ЕВРЙДЕЙКА... тея дет зимат SUPRA не я зимат за това, а за да я правят и остава за съботно-неделна/ фън колица. Повечето дето имат SUPRA имат и още 1-2-3 други коли. Тук е въпрос на фенщина, не на нещо друго. Колата кат цяло за нищо не става, щото във всяка дисциплина се появява друга дето да я смачка, само че на мен и на останалите надали им дреме за това. За мен специално, това че кат седна зад волана и ми грейва усмивката, не може да го замени ни STi, ни EVO... та така... говорим си за съвсем различни неща и много мешате приоритети, комфорт, цена, фенщина и т.н.ALTEZZA написа: az imam mnogo prost otgovor na tazi zadachka(v BG ne znam kak stoiat cifrite, no za USA opredeleno e taka). za parite det moje da si kupish 15 godishna Supra det e s nad 100K km i dobro sastoianie, moje da se vzeme chistak barsak nova STi ili EVO, idvashta s 0km na neia(ili inache kazano nikoi ne i e pardial na sedalkata), s garancia det teparva i pochva(pone za tuk e 5 godishna), moje da si ia polzvash kat vsekidnevna kola(kat padne sniag daje e super veselba), a otdelno i niama nikav problem da se finansira takava kola, do kat za Supra triabva pari v broi.
Спортна институция?! Сред танковете, може би ...nov написа:Сори за офа пичове, ама за мен Супра е не само кола а е спортна институция.

Suprata е по-скоро популярен highway cruiser (популярността е най-вече заради измишльотините на Fast & the Furious преди няколко години).
Кола за ентусиасти - ок, но спортна институция ... laugh.gif