Искам да помоля да ми разясните къде се произвежда Авенсис 98-2002 дизел? Искам да попитам и дали дизеловия мотор 2.0-90 кс. и другия D4D-110 кс. са японски или се правят някъде в Европа!
Предварително благодаря за коректните отговори!

Ами общото с Карината е, че и двете имат емблема на Тойота.. biggrin.gifBass_Man написа:До колкото знам всички Авенсиси са в Европа . А и тези , които стават доста популярни напоследък в интервала 2000-2003-та не са от най-подходящите за купуване . А и не само Авенсиси .
Този до 2000г. реално си е Карина .
Но нека колегите по-запознати с печките да се изкажат , а не само да пишат колко са икономични.
Да, ама едното е 82 коня, а другото е направо фъркотевица laugh.gif цели 90 коня.. biggrin.gifBass_Man написа:Е една горивна система не го прави друга кола.
За МВ се лъжеш..Интересното е ,че БМВ-тата от 80-те години са с демпферни маховици . Ако се не лъжа и МБ-тата са така .
Всички Авенсиси се правят в Англия.Petar написа:Авенсис от 1998-2002 година се произвежда в Англия за Авенсис 2 и 3 мисля че пак там се произвеждат . И мен мие любопитно относно двигателите дали се произвеждат в Япония или някъде в Европа
Направо си за рекламен агент на Тойота..nowyaris написа:Аз Цял ден по пътищата Тойота,без значение от модела,с вдигнат капак не съм виждал-колега,купувай смело.
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта