Пак проблем с тойотката-check engine и спря

Scott
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Scott » 28 Сеп 2010 16:04

georgiivankov написа:... излезе само грешка c1201 engine control system malfunction в раздел абс.Каква е тази грешка и сериозна ли е...
Това е индикация че е имало грешка и ECU-то е влязло в сервизен режим за повече от 5 секунди. Не е индикация за текущ проблем.
http://share.qclt.com/%E4%B8%B0%E7%94%B ... 370016.pdf

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти

Мнение от Bass_Man » 28 Сеп 2010 23:24

Да не е друснало някъде и да са се размърдали буксите на тая пущина . я го провери дали е стабилно всичко и ако трябва го прикрепи допълнително .
А може и от много голям въртящ момент да си достигнал за момент критичното ускорение за всички градивни частици и защита е предовратила отварянето на черна дупка насред България tongue.gif .

Казвал съм го и друг път но и сега ще го кажа : много ми е чудно защо си купувате уж икономични коли съответно бавни и при първа възможност започвате да ги бъзикате уж да вървят повече ?!?!? Това дизелджията е човек със странна логика wacko.gif !

Аватар
kopeldaka

Мнение от kopeldaka » 29 Сеп 2010 06:08

georgiivankov написа:Копелдак сега говорих с брат ми,защото той е от 1 година в Полша и каза,че го е купил от теб ама не е на мал а на цр.Той ми беше казал да го карам на Д ама аз си го вкл. на макс.Сега си е на Д и нямам никакви проблеми.А за тропането май си е нормално.Днес с един приятел я закачихме на един универсален комп и излезе само грешка c1201 engine control system malfunction в раздел абс.Каква е тази грешка и сериозна ли е.Предполагам,че щом сега нищо не свети всичко е ок?Благодаря ви за помощта.
Грешката в ABS-а няма абсолютно нищо общо със забива на колата. Грешката, която ти е запаметила е временна и се трие със 7-8 пъти връщане на контактния ключ. Дори да запамети нещо, то е каквото ти писах по-горе System Fuel- Large Leak, демек теч на гориво, но варианта да ти го изпише е малък. Триеш грешката и си караш колата, няма за какво да се притесняваш. На брат ти му казах, че ако колата има спортен филтър (това си го пише и в упътването за експлоатация на пауър бокса), колата може да се сложи и на последната степен, няма никакъв проблем да се кара и на макс, аз на мойта кола го карах на макс и не забиваше.

Публикувай отговор