Каква кола сте имали преди Тойота?
- vs_hristov
1.Полски Фиат'80г. -за много кратко време,нямам впечатления
2.Рено 11 '88г. -добре че го продадох,повече назд НЕ!!!
3.3броя Жигули -много добри коли за времето си,доволен бях
4.VW Polo 1 '87г. -супер машинка,доста здрава.Е вярно че и няма какво толко да му се чупи,но си беше безпроблемно като цяло
5.Фиат типо '91г.-много лошо,не сполучих с него.Много елементарно направен и е евтин но тръгне ли да се чупи....спиране няма!!!Караш,чупиш и хвърляш
6.Мерцедес 123 '77г. -ДА ето това е Мерцедес вече,просто наистина здрав,ама много здрав.
7.COROLLA E10 '94г. -Н Е В Е Р О Я Т Н А!!!!! За мен това е върхова точка в автомобилостроенето,символ на качеството.Тя е просто НЕНОРМАЛНО ЗДРАВА,мага да пиша и говоря часове за нея.........В семейство ни е от 10 години насам и се държи безупречно във всяко едно отношение.Ще я карам докато може,а тя може още много!!!!
2.Рено 11 '88г. -добре че го продадох,повече назд НЕ!!!
3.3броя Жигули -много добри коли за времето си,доволен бях
4.VW Polo 1 '87г. -супер машинка,доста здрава.Е вярно че и няма какво толко да му се чупи,но си беше безпроблемно като цяло
5.Фиат типо '91г.-много лошо,не сполучих с него.Много елементарно направен и е евтин но тръгне ли да се чупи....спиране няма!!!Караш,чупиш и хвърляш
6.Мерцедес 123 '77г. -ДА ето това е Мерцедес вече,просто наистина здрав,ама много здрав.
7.COROLLA E10 '94г. -Н Е В Е Р О Я Т Н А!!!!! За мен това е върхова точка в автомобилостроенето,символ на качеството.Тя е просто НЕНОРМАЛНО ЗДРАВА,мага да пиша и говоря часове за нея.........В семейство ни е от 10 години насам и се държи безупречно във всяко едно отношение.Ще я карам докато може,а тя може още много!!!!
......Things will happen while they can ........It's easy when you're Big in Japan.........
- Georgepetrov137
Москвич 21412 - уникална машина, всеки ден се разваляше и както казват сигурно някой ден ще ме погребат прав
Иначе страхотна возия и проходиммост!
Жигула - колата която най-обичах да карам, малко се чупи, лесно се поправя, не ме е оставала никъде
Опел корса А 1990 1,4i - там се родих и разбрах какво е западна кола - като осичка е, трудно се разваля, още я караме.
Опел корса С 2004 1.3cdti - страхотен мотор, но лоша електрохидравлика на волана, все ме носеше нанякъде по пътя. Проблемна предница, нагнетателната помпа протече, абе опела е здрава кола докато не почне да се разваля
Смятам че всички коли са добри стига да се потдържат и пазят, всяка си има своя чар.

Жигула - колата която най-обичах да карам, малко се чупи, лесно се поправя, не ме е оставала никъде
Опел корса А 1990 1,4i - там се родих и разбрах какво е западна кола - като осичка е, трудно се разваля, още я караме.
Опел корса С 2004 1.3cdti - страхотен мотор, но лоша електрохидравлика на волана, все ме носеше нанякъде по пътя. Проблемна предница, нагнетателната помпа протече, абе опела е здрава кола докато не почне да се разваля

Смятам че всички коли са добри стига да се потдържат и пазят, всяка си има своя чар.
Toyota Auris 2010 1.33 ->Lexus - RX II - 300 4WD (204 Hp)->Lexus RX450H 2012 fl
Преди Авенсиса имах Корола laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Още имам, нещо зор продаването на кола с ръчни скорости в Калифорния
Още имам, нещо зор продаването на кола с ръчни скорости в Калифорния

Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
Полски Фиат 125р ракета беше biggrin.gif ,БМВ 316 (акула) гореше като лудо,Фиат Ритмо 1.9д голямо зло
взе ми акъла тоз кенеф все счупен беше, Субару Е12 (бусче) супер машинка,Форд Сиера 2.0 td карах го половин година и не ми хареса колко е тромава иначе не ми е правила проблем,и Тойота Карина най-доброто до момента...осичка е 

Toyota Carina E 2.0GLi 3s-fe
Трабант 601s - седан
Нисан Съни 1.6 карбуратор 90к.с. - седан. Много здрава кола!на половин милион километра е махнах и още не беше свалян дори капака на главата.до 250к е била служебна кола,след 300к вече имаше газ.На 400к вече ми беше личен автомобил и на 500к е махнах защото бащата ми подари Каринката (ама чат -пат карам и неговата примера)
Нисан Съни 1.6 карбуратор 90к.с. - седан. Много здрава кола!на половин милион километра е махнах и още не беше свалян дори капака на главата.до 250к е била служебна кола,след 300к вече имаше газ.На 400к вече ми беше личен автомобил и на 500к е махнах защото бащата ми подари Каринката (ама чат -пат карам и неговата примера)

Toyota Carina E 1.8 7A-FE Liftback
Subaru Outback 2.5 AT 2005
Honda XR250
Subaru Outback 2.5 AT 2005
Honda XR250
1вата ми лична кола беше Алфа Ромео 155 1.8 8в Силверстоун(1994) 138кс.Уникална кола,но и капризна.
2рата беше Хюндай Купе 2003-та година 2.0 16в 143кс.За 120 000км каране на живот и смърт в буквалният смисъл на израза съм сменил един съединител и две лагер главини отзад.Уникално здрав автомобил.
3тата е тази от аватара. Много работа има още по нея ,но всеки ден ме кара да се усмихвам и да усещам нескритият и талант laugh.gif laugh.gif
2рата беше Хюндай Купе 2003-та година 2.0 16в 143кс.За 120 000км каране на живот и смърт в буквалният смисъл на израза съм сменил един съединител и две лагер главини отзад.Уникално здрав автомобил.
3тата е тази от аватара. Много работа има още по нея ,но всеки ден ме кара да се усмихвам и да усещам нескритият и талант laugh.gif laugh.gif
If in doubt....Flat out!!!
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
абе аз съм чувал че си имал и некакво субару 4х4 което единствено затънало на резиденция Бояна в снега когато си карал с колеги а някой от тях бил със супра с летни гуми , но единствения който затънал си бил ти.mitoko написа:Trabant 601s 1986
Trabant 601s 1990
та питам заради този инцидент ли не броиш субарото за кола и за това не го споменаваш?
-
- Почетен Администратор
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
мале КИКИ ти си карал 124-ка , е тази кола може ли да ми я сравняваш с някаква си тойота Авенсис дето я паркираш отпред на Екото да я гледаме колко е лъскава. нямам пари иначе бих си купил едно чучоне да идвам на срещите на екото да го паркирам до твойто авенсисчеKiki написа: Мерцедес 124 .........", Тойота "Авенсис".
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
На това мерцедесче му бяха хубави само возията и името. Имаше екстри колкото първата ми кола - Москвича. laugh.gifandrian999999 написа:мале КИКИ ти си карал 124-ка , е тази кола може ли да ми я сравняваш с някаква си тойота Авенсис дето я паркираш отпред на Екото да я гледаме колко е лъскава. нямам пари иначе бих си купил едно чучоне да идвам на срещите на екото да го паркирам до твойто авенсисчеKiki написа: Мерцедес 124 .........", Тойота "Авенсис".
А, като идвам на срещите на ЕКО-то с Авенсис-а, къде да го паркирам, за да не те дразни че е лъскав?

Колкото до чОчонето, няма смисъл да се хабиш! Авенсис-а же е по-лъскав и от него. biggrin.gif

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!