помощ celica 2.0 16v 92 г
помощ celica 2.0 16v 92 г
колеги на последьк колата ми се дьржи странно когато си иска е на полу сьединител и ме мьчи много но след ден два оправя после пак започвада дава фира имам доста дадени теории от маистори като помпа/горна или долна или пьк износена вилка или сьединител!!!някои ако е имал такьв проблем с такава тоиота нека помогне че това не се кара вече Гадно е!!!!
wrc is for boys group b was for men!!!
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Като го разглобите ще ви остане само правилната теория и всичко ще е ясно.
Само първо намери точния майстор, който разбира от такива съединители за да няма купи това, после купи онова и така 4-5 демонтажа и монтажа с подмяна на целия съединител парче по парче.
Само първо намери точния майстор, който разбира от такива съединители за да няма купи това, после купи онова и така 4-5 демонтажа и монтажа с подмяна на целия съединител парче по парче.

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Re: помощ celica 2.0 16v 92 г
При износена вилка или съединител, проблема ще се появява постоянно.madman написа: или пьк износена вилка или сьединител!!!
снощи проявих самоиницятива и разглобих и поизчистих помпата при съединителя-горе долу беше чиста гумичките са наред обезвъздуших системката после, ама ефект 0!днес ще се поровя да поогледам и горната на педала дано открия проблема иначе разглабяне му е маиката!
wrc is for boys group b was for men!!!