Ти виждал ли си Тойота да не запали?

sacho7803

Мнение от sacho7803 » 24 Сеп 2010 21:28

абе мойто яре с какъв акумулатор е? unsure.gif гледам го че е малък черен-варта ама незнам сух ли е или....???не съм забелязвал оченца по него...е то не че съм го и разглеждал де...би трябвало да е необслужваем щото не мисля да му ставам чирак biggrin.gif капака го отварям само и единствено за доливане на течност-чистачки
Toyota YARIS 1.33-100кс.2009..... Renault megan-Coatch 1.6-90кс-98г

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 24 Сеп 2010 21:36

Бъди баровец и не се занимавай с такива досадни дреболии като масло, антифриз и спирачна течност, а не дай Боже да отваряш акумулатор! :thumbsup:
Важното е да виждаш на къде се движиш с пълна газ! cool.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
Raya
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от Raya » 24 Сеп 2010 21:46

zi_zi_top написа:Бъди баровец и не се занимавай с такива досадни дреболии като масло, антифриз и спирачна течност
Това не ли е достъчно да се прави само веднъж годишно при смяната на консумативите? и аз отварям капака само заради чистачките.

sacho7803

Мнение от sacho7803 » 24 Сеп 2010 21:49

zi_zi_top написа:Бъди баровец и не се занимавай с такива досадни дреболии като масло, антифриз и спирачна течност, а не дай Боже да отваряш акумулатор! :thumbsup:
Важното е да виждаш на къде се движиш с пълна газ! cool.gif
:thumbsup: абсолютно прав---ти май ми четеш мислите бе човек biggrin.gif доскоро все ми се чуваха лопвания чудех се кво масло ша ми налеят и други простотии biggrin.gif явно че в подсъзнанието ми е имало остатъци на няква фобия от чупене тъй като предишните кенефи които карах се трошаха постоянно а не бяха нито много стари нито никак евтини biggrin.gif от известно време разбрах какво е кефа кенефа ти да е още гаранционен :thumbsup: :thumbsup: и само газззззз.капачката на резервоара и тая за течност-чистачки----друго не ме интересува вече biggrin.gif и мръсна газ
Toyota YARIS 1.33-100кс.2009..... Renault megan-Coatch 1.6-90кс-98г

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 24 Сеп 2010 22:14

еееех мирише ми на добър материал за чалга,я пробвайте да докарате и малкo рима . biggrin.gif
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 25 Сеп 2010 08:22

sacho7803 написа:абе мойто яре с какъв акумулатор е? unsure.gif гледам го че е малък черен-варта ама незнам сух ли е или....???не съм забелязвал оченца по него...е то не че съм го и разглеждал де...би трябвало да е необслужваем щото не мисля да му ставам чирак biggrin.gif капака го отварям само и единствено за доливане на течност-чистачки
Такъв е-малък,черен и необслужваем на Варта.Няма да му ставаш чирак,споко.Какво стана с бирите?Хората докато се шашкат с колите си,ние кротко и напоително...-като есенен дъждец.

Публикувай отговор