LED DAY LIGHTS

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 10 Сеп 2010 19:48

Точно от Ауто плюс съм ги купувал.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 18 Сеп 2010 00:29

внимавайте мераклиите за nigt breaker,следя от години нещата и ще ви кажа само,че издържат 4-6 месеца при нормална употреба,лични автомобили,поне тези с цокъл h11!немците от рав форума се отказаха до един.в началото им ги сменяха гаранционно,но като видяха дебелия пишат изрично на опаковката,за какво става въпрос.
обаче басман е прав,технологията led цели не толкова да увеличи живота,колкото да намали консумираната енергия.не е далеч времето,когато всички крушки ще са такива.лично аз не виждам смисъл от 30 или 50w led,а една доста по-ниска консумация.това е същото като първите lcd и плазми,сега съвременните модели имат в пъти по-ниска консумация.
та с две думи има огромен смисъл цялата работа исках да кажа! wink.gif

а за живота на настоящите халогени,след около 3 месеца колата ми прави 4 години и съм още с оригиналните крушки.това при условие,че имам от самото начало дневни светлини,които не могат да се изключват!всъщност същия халоген за късите h11.единствено смених 2-та габарита отпред преди 2-3 месеца. :thumbsup:
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

Nixter

Мнение от Nixter » 22 Сеп 2010 11:26

Точно в ауто+ ходих и там са 18 лева и nightbreaker и silverstar, каквато си хупих :)

.... инфлация tooth.gif
Toyota Avensis
T25 1,6 VVT-i
2007

Публикувай отговор