ида си, дръжте са!
-
- Обратна връзка:
ида си, дръжте са!
значи идвам си на 2 July и ще съм в БГ-то до 17 July. Чух че и Лорда ще си идва. Трябва да направим една сбирка и да поджиткаме малко по планинските пътища
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: ида си, дръжте са!
Eheeej ..., bravo na mom4eto! biggrin.gif
Mi tam k'va Toyota 6e kara6?
Sega ot 200 konq Turbo k'at se ka4i6 na 100 atmosferka 6te ti se struva, 4e kara6 velosiped! laugh.gif 

Mi tam k'va Toyota 6e kara6?

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
-
- Обратна връзка:
haha mi taka e. karam edna jetta tam :-D daje 100 konia mai niama. shte e kofti ama nali she vozi ...
btw az imam idei ot sorta:
na edna polianka da opunem edni palatki, da napravim edin ogan, da hvarlim edno prase na skarata, dokato v rekata se izstudiavat birite i dinite
aiii .... karamba
dano da stane.
btw az imam idei ot sorta:
na edna polianka da opunem edni palatki, da napravim edin ogan, da hvarlim edno prase na skarata, dokato v rekata se izstudiavat birite i dinite
aiii .... karamba

4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
- LordDigital
- СупраДжия
ALTEZZA написа:значи няма кво да се чудите за място и време на срещата. на 17-ти юли среща на летището
ugabuga написа:пакета:)

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки