Грешка Р1250 рав4
Грешка Р1250 рав4
Здравейте колеги,някой знае ли каква е тази грешка и за какво се отнася/днес закачиха тестер и излезе 1 грешка на двг Р1250/.Написах я в търсачката на форума,но ми излизат за бмв и др.коли.Джипа е рав4 116 кс дизел 2003год.Възможно ли е джипа да "забива "след 3000об. при ускорение 2-3-4 предавки от некачествена нафта заредена от шел?Преди около месец му свалях колекторите и егр за почистване,имаше доста нагар който изчистих-впоследствие се усети по-добро ускорение и смъкване разхода на горивото.Джипа не се кара в София и днес като дойде се наложи аз да го карам и усещам,че не върви както трябва,все едно дърпам кола зад мен.На место се форсира,но при ускорение след като че ли има ограничител,та ако някой може да помогне ще съм Ви БЛАГОДАРЕН
.

-
- Получена благодарност: 1 път
Re: Грешка Р1250 рав4
Само на едно място съм виждал тази грешка и то беше за Превия - P1250 Turbocharger system malfunctionslu4aen написа:... излезе 1 грешка на двг Р1250/...
Грешка Р1250 рав4
И аз я видях там,но ми се искаше да видя дали някой в БГ се е сблъсквал със такова нещо 

Ето момчета http://www.toyotaownersclub.com/forums/ ... pic=100034 незнам къде сте гледали,ама тука си има темичка по проблема,симптомите са същите и се споменава,че кода наистина не фигурира в книжката на Рав-ката,може да си огледаш бакуум маркучите и дррррр....,айде дано да оправиш Равката.
Грешка Р1250 рав4
А възможно ли е да е от тези клапани? Има и едни други,но не мога да им кача снимките.Това е номера от програмката-25819-27040.Сега като се поразрових виждам,че колегата Daria е сменил двата датчика които са на помпата,но дали и при него е било същото 

- Прикачени файлове
-
- 4[1].jpg (81.57 KiB) Преглеждано 3034 пъти
-
- 3[1].jpg (151.71 KiB) Преглеждано 3034 пъти