Държач за регистрационен номер
Държач за регистрационен номер
Здравейте,
да ви питам - на паркинг ми изкривиха предния номер и държача му е счупен в момента. От къде мога да си го купя това "чудо"? Смятам да си го сменя сам. Питах на едно две места, но нямаха и не знаеха.
Ще ви бъда благодарен ако някой сподели.
Хубав ден на всички.
да ви питам - на паркинг ми изкривиха предния номер и държача му е счупен в момента. От къде мога да си го купя това "чудо"? Смятам да си го сменя сам. Питах на едно две места, но нямаха и не знаеха.
Ще ви бъда благодарен ако някой сподели.
Хубав ден на всички.
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Тези държачи ги раздават безплатно, сигурно защото си е чиста реклама. Днес си взех колата от сервиза със нови държачи без да съм ги молила да ги сменят ......вярно, че предния беше начупен, но задния си беше здрав, смениха и двата. И сега вместо предишните с надпис"ТМ Ауто", сега е...........
- Прикачени файлове
-
- SANY0462.JPG (53.46 KiB) Преглеждано 3562 пъти
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Оооо, аз този път се зарадвах. Перфектно са си свършили работата. Дори перфектно са измили колата и отвътре, някои автомивки не се справят толкова добре. А държача отдавна се каних да го сменям, но моето канене траеше до толкова колкото ми падне погледа в/у него, така, че и това ми хареса. Надписа ще го оставя за следващия собственик, ако се застрахова в БулИнс, ще знае какво да избере при щета.digitalpr написа:.. Аз бих се ядосал...