Malfunction indicator lamp Check the engine

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 12 Сеп 2010 00:48

Кампаниите важат за всички автомобили със сериен дефект, дори за внесените от САЩ.
На един приятел му сервизираха педала на газта на Камри 2007 г. (внос втора употреба от САЩ) напълно безплатно в рамките на тази сервизна кампания.
Тези сервизни кампании са на Тойота Моторс, а не на дилърите. Тойота осигурява частите и плаща на сервизите за труда.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
diesel_power
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от diesel_power » 12 Сеп 2010 09:10

stasinka написа:...А сега искам само да попитам собствениците на Auris, имате ли тази екстра прозорците сами да се затварят при заключване на колата. Ние караме Auris D4D 90 к.с. от 2007 ... имаме си екстри за климатроник, въздушни възглавници, фарове за мъгла и разни други, но не знам как да проверя стъклата. Any ideas ...
И благодаря!

Стаската
Моята кола е 15 годишна и сама си затваря прозорците. tongue.gif

Аватар
Dizzle

Мнение от Dizzle » 12 Сеп 2010 14:10

diesel_power написа:
stasinka написа:...А сега искам само да попитам собствениците на Auris, имате ли тази екстра прозорците сами да се затварят при заключване на колата. Ние караме Auris D4D 90 к.с. от 2007 ... имаме си екстри за климатроник, въздушни възглавници, фарове за мъгла и разни други, но не знам как да проверя стъклата. Any ideas ...
И благодаря!

Стаската
Моята кола е 15 годишна и сама си затваря прозорците. tongue.gif
аз съм на 26 и също сам си ги затварям biggrin.gif

rashkov
Обратна връзка:

Мнение от rashkov » 12 Сеп 2010 15:00

абе аз понеже съм почти на 40 и забравям ...

И онзи ден съм забравил задния. Сутринта имаше стъпки кал по:

1. задната гума
2. задната седалка
3. предната седалка
4. ровене в жабката

...... аларма не съм чул и май не е свирила :(

Но се разминах слава богу само с почистване и добър урок за повече гинкобилоба на место мастика ......
VERSO FORTE D4D 2.2
www.red-vertex.com

Публикувай отговор