Приятели имам нетипичен въпрос. От къде мога да си намеря чистачки за моето CAMRY 87г. Много е странно захващането те са просто нитовани за рамената. Едниствено мога да сменя перата, но това не ме устройва.
Знае ли някой, да ли се продават някъде нови такива или мога ли да преправя/сменя рамената по някакъв начин с нормални?
ПОМОГНЕТЕ ПРОБЛЕМ С ЧИСТАЧКИТЕ
В момента нямам снимка но утре ще се постарая да ви покажа. Всъщност самата чистачка е нитована за някакъв захващач, който се надява в/у рамото. На рамото има пъпки които влиза в този захващач или знам ли как да го нареча, но той е част от чистачката.
Идеята за разнитовам не е лоша, но ме притеснява момента да не станат нещата и тогава нито нови нито стари.
А бе любима марка ми е а къде им е бил акъла на тези японци през 87
Идеята за разнитовам не е лоша, но ме притеснява момента да не станат нещата и тогава нито нови нито стари.
-
oh ne pomnya, dali Bosch ili drugi modeli na chistachki idvat sus specialni metalni adaptori, koito kato gi slozish na tvoite pera, gi prevrushtash vuv normalni, i posle si polzvash normalni plastmasovi zahvashtachi, proveri po magazinite, kato otvoriyat kutiyata te shte se vidyat idvat po 2 v plikche i sa metalni, cherni. ima i plastmasovi, ama te se chupyat, ne gi zlagai!nickolov написа:В момента нямам снимка но утре ще се постарая да ви покажа. Всъщност самата чистачка е нитована за някакъв захващач, който се надява в/у рамото. На рамото има пъпки които влиза в този захващач или знам ли как да го нареча, но той е част от чистачката.
uspeh!