Относно колегите с 86-ците да не мислиш , че лесно се става модератор ? Все пак си има някаква йерархия и правила !

И да не беше добавил послеписа щях да го приема така..да не мислиш,че ще те взимам на сериозно ?!andrian999999 написа:УЖАС........Ivche написа:Муахахахахха колко яко било да връчиш лично купата и шампанското на германците! Поздравления за тях!
къде бяхме къде стигнахме от сектант Субарист, през тойота дрифтер , (рали фен) до БМВ мажоретка за връчване на купи, сигурен съм както ти казвах ,че след 3-4 години дълбоко в себеси ще цениш ЦЛ или СЛ 6.3 АМГ както и М5 , Х5 и Кайена ..... ще са иделни ама няма да си го признаеш казвах ти аз да не си взимаш тая АЕ-86 -ца а да си вземеш Е30 ама не ме послуша , са на ти от отбора на падналите и ... сектантите те мислят за предател
п.п. искам да кажа, че се майтапя приятелски
две се появяват-три изчезват,,такава е съдбата на всички спряни от производство модели,,,,освen lotus S-7 laugh.gifBass_Man написа:Ти полуде ли ве на Супра срещата преди две години се събраха повече Супри от всичките Тойоти , които някога е имало на ЕКО-то . С новите попълнения зверовете сигурно наброяват 30-тина .rudolf написа:
мммм,,,напролет ако излезат всичките -две супри в бг ,и ако колегите завършат велсайд селиките си,ще стане страшно![]()
Нещо май бъркаш моделите с АЕ86 , които от тотал 5 вече сигурно са 3 .
А за Селиките на кой му пука колко са ?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта