тойота авенсис 1.6 98г.
Re: тойота авенсис 1.6 98г.
ауспуха може да ти е черен и от калпава смес, причините за която може да са много...JapCar написа:Още не съм установил дали харчи масло.че нямам достатъчно километри за статистика,но и на дълъг път ауспуха е черен като на дизел.Това сигурно няма връзка с харчене на масло,но за сравнение на Микрата ми 1.4 ауспуха винаги е чист...Bass_Man написа:JapCar написа: Вече имам такава 2000г ,но преди фейс лифта (7А-FE)...а и нали форума е да разберем преди да си купим biggrin.gif
7A-то не би трябвало да има грижи .

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- JapCar
- Автомобил: Yaris 2010г., двг 1.33/1NR-FЕ
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Да,за това не казвам,че е от разход на масло,но леко ме дразни.Виждал съм го и на доста нови коли,може да си е особеност на двигателя,може лошо гориво...За това някой със същия двг. може да сподели.Ако всички са така ОК,но ако само една е така,значи има проблем,въпраки,че разхода и вървенето са нормални.Все пак за последното нямам критерии още...diver написа:
ауспуха може да ти е черен и от калпава смес, причините за която може да са много...
Живей широко и художествено!
Yaris, 1,33, 2010
Yaris, 1,33, 2010
Мини някой да ти мерне сместа, дали по някакви причини не е преобогатена например...От там, свещи, кабели, ламбда, дебитомер и т.н....JapCar написа:Да,за това не казвам,че е от разход на масло,но леко ме дразни.Виждал съм го и на доста нови коли,може да си е особеност на двигателя,може лошо гориво...За това някой със същия двг. може да сподели.Ако всички са така ОК,но ако само една е така,значи има проблем,въпраки,че разхода и вървенето са нормални.Все пак за последното нямам критерии още...diver написа:
ауспуха може да ти е черен и от калпава смес, причините за която може да са много...

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.