http://www.mobile.bg/11283369453888567
Мернах я и ми се стори изгодна . Някой ако иска да провери .
Карина , комби , 1997 , 1.6 , 16V - mobile
-
Бяло комби и от Дуница
100% като идеш, ще има - не пали, нещо дребно е сигурно по алармата. Трее я види жичкаджия...Ма колата е мноо нова баце...След това отиваш в КАТ и там ти казват - оо от кога чакаме тез талони...

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
Подкрепям DIVER-a колата е базовка отвсякаде, може би най-ниското възможно изпълнение. Двигателя е LEAN-BURN предимство е по-ниския разход и данък, недостатък е усложняването.
При условие че моята я взех с две видими забележки за 2200лв регистрирана (не съм се пазарил не ми беше удобно за това което получавам,цената беше на "табелка/обява")
цената е далече от изгодна.
Иначе Bass_Man хубаво е ако някой попадне на читава оферта и няма интерес към нея да я сподели
При условие че моята я взех с две видими забележки за 2200лв регистрирана (не съм се пазарил не ми беше удобно за това което получавам,цената беше на "табелка/обява")

Иначе Bass_Man хубаво е ако някой попадне на читава оферта и няма интерес към нея да я сподели

ex Toyota Carina E 2.0/16V AUTOMATIC
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V
Ходил съм няколко пъти до Дупница да гледаме коли за приятели. Репертоара при сичките ходения притеснително си приличаше. Нито една кола не запали и за всичко според продавача виновна беше я алармата я имобилайзера...Един го изпуснахме от поглед и си купи, още пише обяснения защо от кой и как си е купил кола, дето талона е бил откраднат нов и непопълнен от някво полицейско управление в Италия....Толкоз за колите на далавера от Дупница.Bass_Man написа:Ами просто ми изглеждаше много добре на снимката . Ако има някой от Дупница може да чекне .

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.