то като ще е мобил по добре кома качеството е доста нагоре от мобил и се произвеждат и двете от кома ама едното в англия фругото в турцияBass_Man написа:То не е въпроса дали ще вярваш или не ! Със сигурност и М10Д да сипеш лятото , кой знае какво няма да стане . Как точно да разбере , че е феноменално ? Ако не се разпадне първите 100км значи е ОК. Не нужно да се вярва в каквото и да било . Просто се прави едно хубаво проучване кой и защо го произвежда и кой и защо го внася и веднага става ясно. За хората , които не могат да го направят си има Мобил и Кастрол laugh.gif . А ако се купи каквото и да е масло от тази марка с цена около 30лв. литър със сигурност ще е с много високо качество и няма да има проблеми . Което не може да се каже за 10W40 полусинтетика за 25лв.
.
Bass_Man написа:Това , че сте продавали буклуци няма общо с темата . абе то маслото си е оригинал тойота произвежда го есо в турция мисля но ти казвам с него има голям разход с друго 5в30 няма имам чуството че се изпаряваnikolov22 написа:абе да ти кажа като бивш служител на тойота се сещам за доста марки по хубави от есо (тойота)маслата дори които горяха от дизелите им се наливаше шел и ставаше чудо не пипаха почти масло
Айде започна се ................martod написа:Иди в Орландовци в Ратола и си вземи Diamond 5W30, та да покараш истинско масло..![]()
После ако искаш сподели тук, как е хавата.. biggrin.gif
Кажи му колега направо какво ще стане . Например ще му падне разхода с 2 литра или пък турбото му няма да мръдне поне до 500 000км ??!??!
Ами не знам аз бих още 30лв. и бих си взел най-високия клас синтетика .nikolov22 написа: то като ще е мобил по добре кома качеството е доста нагоре от мобил и се произвеждат и двете от кома ама едното в англия фругото в турция
http://www.commaoil.com/productsguide/index/6/1 аз ти препоръчвам 5в30 полусинтетика на кома цената муе 70-80лв за 5литра туба и си задбравяш проблемите с харча на масло
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot], Google [Bot] и 2 госта