На вниманието на модераторите

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

На вниманието на модераторите

Мнение от zi_zi_top » 28 Авг 2010 07:59

ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДО МОДЕРАТОРИТЕ!
Моля, направете една Важна тема: "Масла и други ГСМ", която да си седи "закачена с кабърче" в началото на раздела и ако някой пак пусне тема "Какво масло" я изтрийте без предупреждение.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 28 Авг 2010 08:59

Прав си.

Аватар
martod

Re: На вниманието на модераторите

Мнение от martod » 28 Авг 2010 12:24

zi_zi_top написа: Моля, направете една Важна тема: "Масла и други ГСМ", която да си седи "закачена с кабърче" в началото на раздела и ако някой пак пусне тема "Какво масло" я изтрийте без предупреждение.
Аз само да попитам: задължително ли е с габърче, или може и с някой голям пирон да се ковне ?.. laugh.gif
И като спомена масла и др.ГСМ, да попитам- аз какво масло да си налея ?.. laugh.gif biggrin.gif laugh.gif

По предложението- напълно съгласен.. :thumbsup: То имам чувството, че в този форум само за масла се говори.. wacko.gif
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 338 пъти
Получена  благодарност: 369 пъти

Мнение от slowtraveler » 28 Авг 2010 13:32

Защо пък да се забожда...
Тази тема винаги ще си е най-горе в списъка...
Само трябва да се създаде не в техническия раздел, а в Офтопик laugh.gif
И никога да не се заключва....

Всеки автомобил си има една малка (напоследък - не толкова малка заради системите за безопасност) книжка, която се казва 'Инструкция за експлоатация'. Там си е написано всичко черно на бяло - и какво масло, и какво количество и т.н...
А за човек, който не си е направил труда да хвърли поглед на последните страници на тая книжка, едва ли има значение какво масло ще сложи... При всички случаи ще 'окоти' колата :thumbsup:
Така-че според мен темичките за ГСМ трябва да се изтриват още преди да са написани biggrin.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

Публикувай отговор