Не ви ли се струва ,че Тойота погрозня напоследък?
augh.gif laugh.gif laugh.gifMe4oKyX написа:diver - за Multipla - не съм ЧАК толкова извратен laugh.gif Там вече си е крайно положение. ....... повече от това надали може laugh.gif
Ми лично аз се колебая между мултипла и опел корса седан. Силно съм затруднен да определя коя е по-грозна! l

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Най-добре изглеждащия Сивик е от края на '80-те, началото на '90-те. Всичко след това е грозотия. Освен това имаше добра геометрия на окачването, леко тегло и т.н. След 2000 съвсем се изродиха - сложиха му Макферсън окачване и т.н. простотии.yassen написа:Хонда Сивик от 2001-2006 ми се вижда по-стилна и умерена от претруфената кола като космически кораб - сегашния Сивик от 2006-та насам. А Хонда Джаз беше по-красива преди фейслифта.
Просто класика:

Когато човек започне да мисли че всичко старо е по-хубаво от всичко ново, значи започва да остарява
То че Тойота не са в авангарда на дизайна е ясно, но точно най-новите модели са на нивото на конкуренцията.
Все пак японското разбиране за красота и хармония си има специфика, но за европейския пазар се стараят.
Новия Авенсис е супер
То че Тойота не са в авангарда на дизайна е ясно, но точно най-новите модели са на нивото на конкуренцията.
Все пак японското разбиране за красота и хармония си има специфика, но за европейския пазар се стараят.
Новия Авенсис е супер
Corolla 1.6 Dual VVTI 2008г
Rav 4 I 2.0 1998 г.
Rav 4 I 2.0 1998 г.
На фона на доста евро бангии дето найзлезнаха напоследък Тойота са си добре.Като се има в предвид на колко различни пазара се предлагат мисля ,че евро Тойотките са си добре,като за мен изключение прави новия Ланд Крузер 150(нещо осраха името на Ланд-а с тази генерация).Но нека си представим ,че може и по зле. biggrin.gif
A car without TURBO is like a man without BALLS!
-
- Получена благодарност: 2 пъти
- Обратна връзка:
e kak koq, vw polo sedan s 3 vrati biggrin.gifdiver написа:augh.gif laugh.gif laugh.gifMe4oKyX написа:diver - за Multipla - не съм ЧАК толкова извратен laugh.gif Там вече си е крайно положение. ....... повече от това надали може laugh.gif
Ми лично аз се колебая между мултипла и опел корса седан. Силно съм затруднен да определя коя е по-грозна! l
тц колега далеч си.... не си виждал корса А седан. Поне 10 години ми беше фаворит докато не пуснаха мултипла...нощем продължавам да се будя изпотен biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifIVOtuning написа:e kak koq, vw polo sedan s 3 vrati biggrin.gifdiver написа:augh.gif laugh.gif laugh.gifMe4oKyX написа:diver - за Multipla - не съм ЧАК толкова извратен laugh.gif Там вече си е крайно положение. ....... повече от това надали може laugh.gif

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Точно пък тая е една от най-грозните коли на Тойота за последните 10 години. Добре, че почти за нищо не става и скоро ще бъде забравена.yassen написа:А още повече трябва да се прегледа ако вижда тази кола като грозна:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 071228.jpg
Ей това е красива Тойота: