toyota corolla Tsport

Публикувай отговор
diver

Мнение от diver » 01 Авг 2010 22:25

LEXUS написа:
diver написа:Преди много години нямаше интернет и гугъл, нямаше кой да ми каже и налях > 20К в нещо което сега не искам и да погледна. Седи и прашасва. За това когато някой пита става ли, е добре да получи обективна оценка а не мнение стил пернишки гоуфър.
Ти знаеш ли какво значи обективна оценка дадена от субект? Обективна оценка дават цифрите от тестовете, които посочих. Ти даваш всичко друго, но не и обективна оценка. smile.gif
Източниците са ти с грешна информация, много общи приказки говориш...
Та твоето мнение навява стила на необиктивизма, цифрите сочат съвсем друго.
Както споменах, нема мноо смисъл ти се обяснява, затова ще го напиша БАВНО, дано разбереш. Оценката не съм я дал аз, а другарите от моторвижън, дето се смята, че разбират малко повече от мен и определенно доста повече от теб! Цифрите сочат место НОМЕР 40 за тоз умреляк, доста след презрян автомобил тип алфа ромео 147ТС, дето поне е красиво.... Толкоз по въпроса....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

...

Мнение от rudolf » 01 Авг 2010 22:43

днес с лични познати се зачудихте,има ли средностатистическа марка автомобили,представена на европейския пазар с по слаб спорт туринг модел от корола тс.....не се сетихме. предложения??

http://www.vrsworld.co.uk/

diver

Re: ...

Мнение от diver » 01 Авг 2010 23:23

rudolf написа:днес с лични познати се зачудихте,има ли средностатистическа марка автомобили,представена на европейския пазар с по слаб спорт туринг модел от корола тс.....не се сетихме. предложения??

http://www.vrsworld.co.uk/
Предлагам да пуснем и тема, по-динамични дизели от корола ТС...след това коли преди 90-та ма мисля, че и тогава пернишкия гоуфър ще ръсне нещо от рода на - да ма данните не са верни.. странна позиция за човек, дето 100% нито се е возил, нито е карал тоз умреляк...

Лексъсче, бате я кажи с ръка на сърцето, карал ли си туй недоразумение? Аз знам че не си. Знам че и ти знаеш че не си. За това не вервай мноо мноо на тва кво четеш на хартия.

П.П. Знаеш че с нетърпение чакам поредната ти доза мозъчни пръдни biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Изображение

sashoskiora

Мнение от sashoskiora » 01 Авг 2010 23:50

:censored:
Последно промяна от sashoskiora на 02 Авг 2010 19:23, променено общо 3 пъти.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 02 Авг 2010 01:29

http://en.wikipedia.org/wiki/Hyundai_Coupe
Acceleration 0–60 mph: 7.5 seconds Top Speed: 130.5 mph (210 km/h)

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
има и една на половин цена с поправими забележки.

ей сега загледах мини купърите S,,,нямат модел по слад по тс-а...

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 02 Авг 2010 01:33

rudolf написа:,,,нямат модел по слад по тс-а...
Извинявай ама какво точно искаш да кажеш ?

BTW:
ние на срещата си говорихме и за диспотичните , некомпетентни и неграмотни модератори ама за тях нищо не казваш ? :whistle:

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 02 Авг 2010 01:39

Bass_Man написа:
rudolf написа:,,,нямат модел по слад по тс-а...
Извинявай ама какво точно искаш да кажеш ?

BTW:
ние на срещата си говорихме и за диспотичните , некомпетентни и неграмотни модератори ама за тях нищо не казваш ? :whistle:
казвам че всеки мини купър с S (upercharger)-отзад върви повече от всяка корола с TS (port) изотзад.... както и 5-6 модела на хюндай,,,,и кво се сетиш...

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти

Мнение от Bass_Man » 02 Авг 2010 01:52

Така вече е доста по-ясно :whistle: !

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 02 Авг 2010 13:49

днес търсенето ми се овенча с успех---оказва се че май дайхатсу нямат по бърз модел от тойота т-спорт...

http://en.wikipedia.org/wiki/SEAT_Le%C3 ... ifications
http://www.seat.bg/brands/LeonCupraR/
http://www.seat.bg/brands/IbizaCupra/home/

diver

Мнение от diver » 02 Авг 2010 14:52

sashoskiora написа::censored: Много комплексари във форума.
А други са само глупави....
Изображение

sashoskiora

Мнение от sashoskiora » 02 Авг 2010 19:21

Вече е тъпо да отговарям каквото и да е и не е хич по темата.Този дето ми изтри отговора е в слабата позиция в случая,за съжаление в живота така не става с едно триене.Ще напиша каквото мисля за последен път,а въпросния човек да го приеме като предизвикателство към себе си.
Та към diver мнението ми е,че има проблем щом се опитва да налага мнението си лошото е че в този форум го толерират.Определено за много неща е далеч от истината,но лично мен не ми пречи да се изказва и да изразява мнение,лошото е като го налага по просташки начин,иначе нека си има гледна точка човека.А към всички останали молбата ми е да карат разумно и по правилата,а състезанията да оставят за пистата. :thumbsup:

diver

Мнение от diver » 02 Авг 2010 19:24

sashoskiora написа:Вече е тъпо да отговарям каквото и да е и не е хич по темата.Този дето ми изтри отговора е в слабата позиция в случая,за съжаление в живота така не става с едно триене.Ще напиша каквото мисля за последен път,а въпросния човек да го приеме като предизвикателство към себе си.
Та към diver мнението ми е,че има проблем щом се опитва да налага мнението си лошото е че в този форум го толерират.Определено за много неща е далеч от истината,но лично мен не ми пречи да се изказва и да изразява мнение,лошото е като го налага по просташки начин,иначе нека си има гледна точка човека.А към всички останали молбата ми е да карат разумно и по правилата,а състезанията да оставят за пистата. :thumbsup:
Някви агрументи или като лексъса само ще си серем?
Изображение

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 02 Авг 2010 19:30

sashoskiora написа:Определено за много неща е далеч от истината...
Мислиш ли?
diver написа:А други са само глупави....
MX5 написа:Diver-e, какво се хабиш с...

MX5

Мнение от MX5 » 02 Авг 2010 19:37

wu-gangsta написа:Ne mi trqbva kola da se sustezavam a kola koqto kato i nabiesh malkiq zub i da nabira qkooooooo. biggrin.gif
Ами точно това ти се казва. Т Sport, като за Королка с малко лъскави емблеми е ок - но е предимно външен вид, отколкото вървеж.
Забрави за якото набиране. Ако искаш кола от подобен клас (хетч, 4 цилиндрова, и т.н.) да набира яко и да е добра за изпреварвания, ориентирай се към нещо с турбо - например Mazda MPS3, която slowtraveller спомена по-горе. Пробвай и турбо Subaru Impreza - сигурно ще се изкефиш повече и от MPS3, но не знам какви са ти приоритетие за разхода на бензин, ако ще е ежедневка - пълното 4x4 гълта малко повече бензин.

Освен това, ако някой ден решиш, че искаш да моднеш за още малко повече мощност - с турботата ще ти е доста по-лесно за пипане, отколко двигателя на T Спорта

P.S. Тук сред младежда са много популярни турбо Dodge SRT4 и Chevrolet Cobalt SS - и двете са добре разпилени, а са на сравнително евтини цени. 0-100км/ч е към 5 и нещо секунди сток, а като ги моднеш леко стават още по-големи "изтребители". Не съм гледал обаче по Европата внасят ли ги.

Последно промяна от MX5 на 02 Авг 2010 19:57, променено общо 4 пъти.

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 02 Авг 2010 19:42

Едно Ауди А3 1.8Т - чипнато ще му свърши много добра работа си мисля....

Публикувай отговор