Стикери за Toyota Fan Club Bulgaria - # ИЗЧЕРПАНИ #
- alexandargv
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Джинго, брат, оказа се, че имам един стикер като за бордо - бяло и сиво, но проблема е, че транспортното фолио е по-яко от колкото си мислех....
Не мога да понеса това огорчение....
П.П. Оная вечер в кръчмата - Севастопол - съм бил толкова залухав - и аз и Роза, че си забравихме репелента на масата.
Естествено, комарите ни изядоха....
П.П.2 Ти си виновен!!!
Не мога да понеса това огорчение....
П.П. Оная вечер в кръчмата - Севастопол - съм бил толкова залухав - и аз и Роза, че си забравихме репелента на масата.
Естествено, комарите ни изядоха....

П.П.2 Ти си виновен!!!
-
- Почетен Администратор
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
До колегата от София, който ми писа СМС - за съжаление ми бъгна Блекберито и изчезна един файл оперцаионен и .... няма съживяванеееееее
До ся не бях скапвал Бери, ама....... Звънни ми да запиша пак телефона, че събота идвам до София за едни джанти на приятел.... Ако някой друг има желание - да дрънка 

мдаа, аз имам един стикер от 2 години стои в колата. обаче е сив. ако някой се интересува...
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

Трябва ми стикер за Пловдив.. Оправих козела след градушката и сега само това остава и ще е окончателен ремонта ;) Може и в София ако няма в Пловдив.. В началото на ноември ще съм там за 1 седмица..
Ааа и нещо важно.. сигурно бял или сив трябва да е стикера, щото боята е тъмносиня..
Ааа и нещо важно.. сигурно бял или сив трябва да е стикера, щото боята е тъмносиня..
2007 Yaris Sedan, 1,5 VVTi, 1NZFE