Въпрос за боядисване ?!
Въпрос за боядисване ?!
Здравейте,
знае ли някои как върват цените за боядисване и корекции на проблеми по боята. Имам някои леки забележки които искам да оправя преди да е станал по сериозен проблема, например при отваряне на вратата си някои ми е обелил боята...проблема е супер малък но ме дразни и искам да го оправя, че е тругнало да раждясва. Имам и някои други драскотини....
Интересува ме само информативно зад да знам дали да чакам докато се прибера към БГ или да действам тук на място....
Благодаря предварително
знае ли някои как върват цените за боядисване и корекции на проблеми по боята. Имам някои леки забележки които искам да оправя преди да е станал по сериозен проблема, например при отваряне на вратата си някои ми е обелил боята...проблема е супер малък но ме дразни и искам да го оправя, че е тругнало да раждясва. Имам и някои други драскотини....
Интересува ме само информативно зад да знам дали да чакам докато се прибера към БГ или да действам тук на място....
Благодаря предварително
Re: Въпрос за боядисване ?!
Цената тук е в пъти под таз в немско проверено преди няколко дни. Съмнява ме да е много различно от австрия. Инак тенекеджийските услуги са къде 150-170лв на детайл. Разбирай цялостно пръскане например на преден капак. За частични преливки предполагам ще е къде 100-120лв. Говорим за готин сервиз с камери и срокове от днес за утре. Предполагам нейде некой тип квартален майстор може да бачка и на цени под 100лв.mitko007 написа:Здравейте,
Благодаря предварително

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Малко ме съмнява тва друже. При 11 детайла средно от 150 кинта да паднеш на 130 пак са 1400лв. Та не знам къде кой и най вече как ще ти насере колата за 600лв.bogi555 написа:mejsu drugoto sega sa padnali mnogo cenite smisal edno cqlostno boqdisvane 6te ti izleze okolo 600-700lv dokato predi be6e 1000-1200

Мда така е ,които си цени труда и го прави както трябва ще си ти вземе около 1200-1500лв.За 600 лева и аз мога да ти я боядисам и ефекте ще е като за 600 лв.diver написа:Малко ме съмнява тва друже. При 11 детайла средно от 150 кинта да паднеш на 130 пак са 1400лв. Та не знам къде кой и най вече как ще ти насере колата за 600лв.bogi555 написа:mejsu drugoto sega sa padnali mnogo cenite smisal edno cqlostno boqdisvane 6te ti izleze okolo 600-700lv dokato predi be6e 1000-1200
A car without TURBO is like a man without BALLS!
То вероятно с мечето и сам моа си я намажа, после Кики ще ми я пастира и ще стане като нова.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifmiLen4o написа:Мда така е ,които си цени труда и го прави както трябва ще си ти вземе около 1200-1500лв.За 600 лева и аз мога да ти я боядисам и ефекте ще е като за 600 лв.diver написа:Малко ме съмнява тва друже. При 11 детайла средно от 150 кинта да паднеш на 130 пак са 1400лв. Та не знам къде кой и най вече как ще ти насере колата за 600лв.bogi555 написа:mejsu drugoto sega sa padnali mnogo cenite smisal edno cqlostno boqdisvane 6te ti izleze okolo 600-700lv dokato predi be6e 1000-1200

- dany.killmister
- Благодарил/а: 1 път
Ужас преди месец време отивам в новото ТМ-ЗАПАД София с възлагателно писмо от застраховател.Посрещането бе че при тях детайла за боядисване струва 500 лв.Глътнах си езика.Както и да е застрах.се съгласи промени възлаг.писмо и на другия ден към16.30часа ме подканиха да отида за автомобила.Като пред.оговорка бе за 5 дни.Отивам и установявам че детайлите 3 бр.пръснати само там кадето е надраното.Ама аз имах и подвита леко точица която те не бяха видяли и не бяха третирали преливката за сега не личи може би след години.Приеха я за рекламация на 2 детайла. 

Под сякаква критика е боядисването в ТМ.По добре си намерете някакви по малки сервизи има и читави хора да работят в тях,не са само некадърници.nikara написа:Ужас преди месец време отивам в новото ТМ-ЗАПАД София с възлагателно писмо от застраховател.Посрещането бе че при тях детайла за боядисване струва 500 лв.Глътнах си езика.Както и да е застрах.се съгласи промени възлаг.писмо и на другия ден към16.30часа ме подканиха да отида за автомобила.Като пред.оговорка бе за 5 дни.Отивам и установявам че детайлите 3 бр.пръснати само там кадето е надраното.Ама аз имах и подвита леко точица която те не бяха видяли и не бяха третирали преливката за сега не личи може би след години.Приеха я за рекламация на 2 детайла.
A car without TURBO is like a man without BALLS!