Е, чак пък прахосмукачкаslowtraveler написа:RX8 има звук на прахосмукачка laugh.gif laugh.gif laugh.gif

http://www.youtube.com/watch?v=Bzi2_oiBMmY
Е, чак пък прахосмукачкаslowtraveler написа:RX8 има звук на прахосмукачка laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Где ги тез вървящи короли? Така наречената 1.8 192 коня ТСпорт ускорява като 20 годишен пернишки гоУф-2 ГТИ къде 8 и кусур секунди та хич не ми обяснявай колко впечатляващо върви. 225 коня нямам и на идея с кой мотор е, не съм карал такава, съответно няма как да я коментираме.LEXUS написа:От Корола с 200 и 225 коня не си впечтлен от вървежа?? Странно изказване. Втората поне ускорява около 6 и нещо секунди, и това в тоя клас е доста впечатляващо, особено от 1.8 двигател.
.
Точно! Дори умрялата ми МХ5 със сичките си 147 коня вървеше повече и е бая по-забавна за каране.MX5 написа:На хартия звучи впечатляващо, но като се качиш да го изрежеш и не е кой знае какво. И тоя и S2000 имат добра пикова мощност, която се стига на високи обороти, но на средни и ниски е голяма мъка, като за натуралки са екстра, но сравнено с двигатели с подобна кубатура и принудително пълнене ... Diver-a в такъв смисъл сигурно не е впечатлен от вървежа.
Изрично написах СЕРИЕН АВТОМОБИЛЕН АТМОСФЕРЕН двигател.Scott написа:diver написа:П.П. Няма да коментираме мотоциклетни двигатели, нали
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
абе имай и потдържай ванкел и после ми обяснавай колко е хубав laugh.gif laugh.gif laugh.gif сега има инфо, ма 91-92-ра година нямаше гугъл, ебай и интернет търговия....В сервиза на СБА (то тогава други немаше) тоя ванкел го гледаха като летяща чиния...levin86 написа:що го нахранихте така роторното двигателче? ок не е перфектно, но аз не знам да има перфектен двигател(освен ВИТАК разбира се).
освен това ванкел мотора лапа масло - това е верно, но не бъзди на масло, ако е в изправност на тебе ако ти е лютяло начи си попаднал на некоя ултра турбо мега резачка....нормално поддържано ванкелче не бъзди от вътре. виж отзаде си бъзди кат скутер
laugh.gif laugh.gif laugh.gif good onediver написа:...тоя ванкел го гледаха като летяща чиния...
Е тва е проблема, че върви мноо далеко от кола 200 коня.levin86 написа: момчето искаше да прочете че королата върви много - да бехме му написали т'ва и да се радва biggrin.gif
Какво чакаш тогава отнасяй една дупра и пей сърце, при сички положение е по-смислена от ТСпорт. Би било добре да разбереш защо и викат кораба майкаwu-gangsta написа:Supra si e supra
Това, което си дал, не е стандартния двигател, а някакво специално тунинг изпълнение....MX5 написа:Е, чак пък прахосмукачкаslowtraveler написа:RX8 има звук на прахосмукачка laugh.gif laugh.gif laugh.gif![]()
Ванкелите имат техен, особен си характер
http://www.youtube.com/watch?v=Bzi2_oiBMmY
Е, ако сравняваш турбиниран 20 годишен голф срещу атмосферка Corolla TSport. Въпреки всичко Корола ТСпорт е по-бърза от 20 годишния турбиниран голф G60 примерно, който не може да мине границата 6500 об/мин., което не е много спортно, нали?diver написа: Где ги тез вървящи короли? Така наречената 1.8 192 коня ТСпорт ускорява като 20 годишен пернишки гоУф-2 ГТИ къде 8 и кусур секунди та хич не ми обяснявай колко впечатляващо върви. 225 коня нямам и на идея с кой мотор е, не съм карал такава, съответно няма как да я коментираме.
.
Ти карал ли си и имаш ли някакъв опит изобщо с подобни коли, че говориш така компетентно? Поне возил ли си се?LEXUS написа:Е, ако сравняваш турбиниран 20 годишен голф срещу атмосферка Corolla TSport. Въпреки всичко Корола ТСпорт е по-бърза от 20 годишния турбиниран голф G60 примерно, който не може да мине границата 6500 об/мин., което не е много спортно, нали?diver написа: Где ги тез вървящи короли? Така наречената 1.8 192 коня ТСпорт ускорява като 20 годишен пернишки гоУф-2 ГТИ къде 8 и кусур секунди та хич не ми обяснявай колко впечатляващо върви. 225 коня нямам и на идея с кой мотор е, не съм карал такава, съответно няма как да я коментираме.
.
Корола ТСпорт се развърта доста добре до едни около 9000 об./мин., което при всички случаи е доста респектиращо.
А за тази с 225 коня- същия 1.8 е двигателят.
Първо гоУфо ГТИ не е с турбина а е атмосферка. Второ Г60 не е с турбо а с механичен компресор. Това че не правиш разлика, само показва колко "разбираш". Трето дори 6000 оборота му стигат да го отнесе като куцо пиле домат, както се е изразило лошото куче. Четвърто 180 нютона при 6800 оборота нa тотка 2002 сравнени примерно с 170 нютона при 3500 оборота на гоУфо модел 85 как мислиш?! 8.4 за 200 коня кола мисля да е повече от срамно. С тоз пиклив въртящ момент няма как да е различно, ма нали се "развърта" матора на мноо обороти.. тва че тъпче и праи пиково 200 коня кво значение има... И последно не виждам смисъл да ти обяснявам, колко си зле, щото така или инак няма да разбереш.LEXUS написа: Е, ако сравняваш турбиниран 20 годишен голф срещу атмосферка Corolla TSport. Въпреки всичко Корола ТСпорт е по-бърза от 20 годишния турбиниран голф G60 примерно, който не може да мине границата 6500 об/мин., което не е много спортно, нали?
Корола ТСпорт се развърта доста добре до едни около 9000 об./мин., което при всички случаи е доста респектиращо.
А за тази с 225 коня- същия 1.8 е двигателят.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта