Koлега ти верно ли не си военен?sluchaen_fen написа:Това е най-шушумигарската анкета, която някога е пускана из нета.
за или против сткрития статус? избери едно от изброените!
- ще си помисля
- за скрития статус съм
- против открития статус съм
- какво е статус и има ли почва той у нас
- ма това не е ли форум
- ех да ми работеше ICQто
Така няма практическа възможност да се гласува "против скрития статус". Отговорите "за скрития статус съм" и "против открития статус съм" са за общо 8-9 човека (бяха 9 човека, но един от тях заяви, че не влага умисъл в криенето и излезе с открит статус). Остават над 400 потребителя с открит статус, които няма къде да гласуват в тази анкета. Анкетата обижда точно тях. Това вече не е свобода във форума, а тирания (гласуваме "за" или "против", но не трябва да има "против"). Освен това не е ясно израза "има ли почва той у нас" за къде се отнася (за България или за Америка).
Значи всички приказки за свободен форум, за демократичен форум и за право на личен избор са ДРЪН, ДРЪН, ДРЪН.
Ако някой дойде в къщата ти и ти каже, сваляй щорите, пердетата и завесите, ДЕМОКРАЦИЯТА ДОЙДЕ, ще ги свалиш ли заради това твърдение?sluchaen_fen написа:sluchaen_fen написа:Значи всички приказки за свободен форум, за демократичен форум и за право на личен избор са ДРЪН, ДРЪН, ДРЪН.
tazi anketa ia pusnah az shtoto mi pisna da cheta v tazi tema bla, bla, bla,...sluchaen_fen написа:Това е най-шушумигарската анкета, която някога е пускана из нета.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта