спортен въздушен филтър
спортен въздушен филтър
искам да ви питам имали смисъл да слагам,че цената доста ме стресира..........
http://bgcarshop.com/product_info.php?c ... s_id=52470
попринцип знаех,че са по 100лв някаде.....Селика ввти 2000г.....
http://bgcarshop.com/product_info.php?c ... s_id=52470
попринцип знаех,че са по 100лв някаде.....Селика ввти 2000г.....
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
За моята кочинка в Импас ( вносителя на K&N ) имаше кит , който беше супер смешен едва ли не с един преходник и ми обявиха цена около 800лв. Проверих после за JR ( в хеед ) и там кита беше около 150лв.
А в и-бей изпуснат почти нов K&N заедно с кита и дебитомера за 50$ така , че за такива неща в БГ никога не трябва да се хвърля човек на първото .
А в и-бей изпуснат почти нов K&N заедно с кита и дебитомера за 50$ така , че за такива неща в БГ никога не трябва да се хвърля човек на първото .
Цените в БГ са доста високи да, но това не означава, че няма смисъл от този филтър или, че не струва.
Intake вариантите са доста скъпи но затова при тях има голяма разлика при работата на двигателя и си заслужават праите, докато при панелните филтри на К и Н не са нищо по-добро от това, че не се налага да го сменяш а да го почистваш......аз лично съм с панелен такъв и мога да кажа, че няма промяна в поведението на двигателя освен, че харчи малко повече с този филтър а дали върви повече с него не мога да определя, докато с така наречения Intake смело потвърждавам разликата.
Луси23, колега това си заслужава остава да решиш дали ти се дават толкова пари...по-евтино ще ти излезе ако си го поръчаш от Ломбард _www.lombard.bg чрез elay или които и да е сайт.
виж тук какво става с филтри като за теб:
http://www.autopartswarehouse.com/searc ... cessories)
копирай това, че не работи като връзка да се вмъкне нещо и ще видиш!
Ломбард работят с 30% от цената на доставката за тях плюс 6 КЯА за килограм и ще ти излезе по-евтино![/url]
Intake вариантите са доста скъпи но затова при тях има голяма разлика при работата на двигателя и си заслужават праите, докато при панелните филтри на К и Н не са нищо по-добро от това, че не се налага да го сменяш а да го почистваш......аз лично съм с панелен такъв и мога да кажа, че няма промяна в поведението на двигателя освен, че харчи малко повече с този филтър а дали върви повече с него не мога да определя, докато с така наречения Intake смело потвърждавам разликата.
Луси23, колега това си заслужава остава да решиш дали ти се дават толкова пари...по-евтино ще ти излезе ако си го поръчаш от Ломбард _www.lombard.bg чрез elay или които и да е сайт.
виж тук какво става с филтри като за теб:
http://www.autopartswarehouse.com/searc ... cessories)
копирай това, че не работи като връзка да се вмъкне нещо и ще видиш!
Ломбард работят с 30% от цената на доставката за тях плюс 6 КЯА за килограм и ще ти излезе по-евтино![/url]
Camry 95 2,2,
Camry 07 2,4,
Camry 12 3.5 - in progress!
Camry 07 2,4,
Camry 12 3.5 - in progress!
- Bass_Man
Никой не е казал , че не струва !!! Но със сигурност не си струва парите ако е повече от 200лв. !stfn написа:Цените в БГ са доста високи да, но това не означава, че няма смисъл от този филтър или, че не струва.
Ако нямаш динографика е безмислено да го твърдиш !stfn написа: Intake вариантите са доста скъпи но затова при тях има голяма разлика при работата на двигателя и си заслужават праите, докато при панелните филтри на К и Н не са нищо по-добро от това, че не се налага да го сменяш а да го почистваш......аз лично съм с панелен такъв и мога да кажа, че няма промяна в поведението на двигателя освен, че харчи малко повече с този филтър а дали върви повече с него не мога да определя, докато с така наречения Intake смело потвърждавам разликата.
.........................
- Bass_Man
Колега динографики из интернет колкото щеш ! Говорихме за твоите усещания и за твоя ефект !
А ти имаш ли го с дино как твоя двигател ще качи 15 коня със стандартен филтър та , като му сложиш спортния да качи още 5 ? Че да не стане , че тия 15 коня са със споретн филтър , спортна изпускателна система , раздвижни колела и некой други работи .lucy23 написа:еми.........с тая кубатура 10 коня с 1.8 ще качи 5 коня и о6те 15 от 4ип......и си станаха 20 кон4ета.......те се наварзват нещата......или греша....163 звучи някак си по добре от 143:)!!!!!
И още 5 от сини пръскалки, 3 от реснички и 8 за пернишки номер....Къде го тоя чип колега, дай да го видим? Или познаваш един дето е чул че Иван от Перник има познат който е чипосал една тойота....lucy23 написа:еми.........с тая кубатура 10 коня с 1.8 ще качи 5 коня и о6те 15 от 4ип......и си станаха 20 кон4ета.......те се наварзват нещата......или греша....163 звучи някак си по добре от 143:)!!!!!

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.