Извинявам се на колегата Vladobe, че му пиша в темата, но смятам, че интересите ни съвпадат и на него ще са му от полза

predpolagam, che nqkade okolo 6l gradsko shte pravi disela, no vtora raka diselov avtomobil e opasno! t.e. turbinata moje da e skapana..., a tova opredeleno struva pari. i t.n....vladobe написа:11-12 много ми звучи нещо... а 2.0 D-4D ?
Yaris 1.3 razhod gradsko 9.0-9.2 zimna i 8.3-8.7 lqtoВладислав написа:Колега chukich,не си прав.Именно японските производители правят най-икономичните продукти-не само автомобили,а всякаква техника.Може и да не са най-добрите по този показател,но са сред водещите.
А ако термина "здраво гълтане на бензин" се отнася за всеки разход над 4/100,то тогава наистина японките здраво гълтат...
То производителя може да дава каквото си иска...chukich написа:....Yaris 1.3 razhod gradsko 9.0-9.2 zimna i 8.3-8.7 lqto
Na tova az mu vikam sashtinsko GALTANE na benzin! biggrin.gif em
Sega ako iskash vij druga marka kola s tozi obem na dvigatel kakav razhod dava proizvoditelq.
Да не би королата да е 2000-2001г.djikoo написа:Izvinqvam se 4e se namesvam taka,i az ot skoro ima TOYOTA COROLLA .1.6 110 konq , i kato cqlo sam dovolen samo ima edin lek problem,ne6to mi gori qko maslo 4000 hil,kilometra ot smqnata i sam dolql blizo 2 litra maslo.kolata si e nared ne dimi ,varvi si kakto trqbva ,nqma te4ove nikade.masloto e vzeto ot Toyota Castrol 10W40 taka mi q davat po knijka ,oba4e si go gori :( :( posavetvate me ne6to
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot], Двигателист и 8 госта