С кое?nikolov22 написа:az карам с това сменям си го на 15 хил и го вадя като ново а да не говорим че мотора отвътре няма никакви отлагания все едно е мит
а другия ми двигател беше каран 15в40 и други боклуци и беше страшно вътре а и цената му е много добра 127лв 5литра
Корола Версо 2005 - Съвет относно сериозен разход на масло.
-
Да де и аз щях да попитам къде е линка на масълцето от което си доволен и все пак за какъв двигател става дума.nowyaris написа:С кое?nikolov22 написа:az карам с това сменям си го на 15 хил и го вадя като ново а да не говорим че мотора отвътре няма никакви отлагания все едно е мит
а другия ми двигател беше каран 15в40 и други боклуци и беше страшно вътре а и цената му е много добра 127лв 5литра
Благодаря.
Corolla Verso 2005, 1.8 VVT-I Sol
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
аве аз пускам линкове,дето за 5-6€/л се поръчват качествени масла,ама хората искат да го пипнат първо явно.ще взема да отворя един magazin за масла накрая мам. му стара.Bass_Man написа:За 127лв. 5 литра може да се вземе почти на всяка марка най-високия клас масло . Та не виждам какво толкова го умувате ?

-
- Получена благодарност: 2 пъти
Ам ко чакаш.За инфо:днес в Ситроен-Русе,дето само там продават YACCO-2 л. от 1702VX,дето е ама най-точно за най-новите двигатели на ТОЙОТА струваше 37,50 лв.Повтарям-за 2 л.тубе.Значи аз съм готов.jim_beam написа:аве аз пускам линкове,дето за 5-6€/л се поръчват качествени масла,ама хората искат да го пипнат първо явно.ще взема да отворя един magazin за масла накрая мам. му стара.Bass_Man написа:За 127лв. 5 литра може да се вземе почти на всяка марка най-високия клас масло . Та не виждам какво толкова го умувате ?