jamie написа:Eins-zwei-polizei....

Сега пък дайте да се разделим на баш фенове и НЕбаш!баш феновете ще ме разберат правилно
Това е цялото изречение, от което не става въпрос да започнем да разделяме потребителите на:sluchaen_fen написа:Няма смисъл да търся още подходящи думи, защото дори да не се изразя правилно, баш феновете ще ме разберат правилно.
Какво лошо има да попитам за или против скрития онлайн статус? Това е нормална дискусия за форум на фен клуб. Това не е въпрос защо този, този, този, този, този, този, този, този и този си крият онлайн статуса?Xeku написа:Сега пък дайте да се разделим на баш фенове и НЕбаш!![]()
![]()
Темата за мен почти е приключила, но вероятно ще има други желаещи за мнения.Xeku написа:Затова, хайде повече да не отваряме теми за кирилица, онлайн статус, аватари, подписи или каквото още би ви хрумнало като незначителни идеи за промени, ок?
Естествено, че има други мнения, колега, но и те няма да ти харесат. Това някой да прави или да не прави нещо е негово право, а това да се подразбира това, без много приказки е въпрос на култура, както вече дискретно бе намекнато.sluchaen_fen написа:Темата за мен почти е приключила, но вероятно ще има други желаещи за мнения.
Засегнат съм, но ще го преглътна. Прочети отново темата и се постави на мое място. Сега трябва да се чувствам виновен, че "карам в насрещното". Девет човека се крият статуса и всички останали "караме в насрещното"? Надявам се повече да не се замислям за последното, въпреки твоя съвет "Надявам се да се замислиш.".El Camino написа:Айде със здраве и не се засягай. Надявам се да се замислиш.
Kakvo 6te promeni tova, ako tezi deto si kriqt statusa go otkriqt?sluchaen_fen написа:Хората винаги ще пишат мнения, независимо от тези статуси. Мненията остават във форума, докато онлайн статуса се появява и след това изчезва. Това не означава, че статуса е маловажен, защото е съвсем временна индикация. Статуса не е за четене, но точно той издава дали даден потребител се дистанцира от останалите потребители. Ако бяхме хиляди активни потребители - скриването на статуса нямаше да бъде така обидно. Нали точно сега се мъчим да зачестим срещите, за да се сближаваме.maggkrabar написа:... по-важно е какви мнения пишат хората, т.е. чета им мненията, а не статуса
Уважавам всички от форума и се старая да бъда полезен.Japanese_fever написа:Az ne si kriq nika, no uvajam tezi deto si go kriqt.
Съгласен съм, че те си знаят защо се крият от нас (не се крият от някой друг). Явно има някаква облага от това и затова си траят и не казват защо се крият, освен "това е право на личен избор". Никой от тях не сподели защо се възползват от това право да си крият статуса. Само един от тях "излезе" от скрития статус.Japanese_fever написа:Te si znaqt za6to go pravqt i ne vijdam za6to trqbva da pravim tazi diskusiq.
maggkrabar написа:демек - к'вот било - било. отсега нататък - пак същото
Значи - аз съм един от хората със скрит статус!!!sluchaen_fen написа:Уважавам всички от форума и се старая да бъда полезен.Japanese_fever написа:Az ne si kriq nika, no uvajam tezi deto si go kriqt.
Въпроса ми е тези, които си крият онлайн статуса, дали ни унижават, като се дистанцират от нас? Вярно е, че всеки от тях иманад 500 мнения, но това не им дава право да смятат, че вече всичко им е позволено. Тяхно право е да си крият онлайн статуса, но ще ми е приятно на този етап да не се възползват от това право и да покажат уважение към нас. На сбирката в неделя ще седнем на маса и на никому не ще бъде приятно, ако знае, че на съседната маса седи наш много активен фен от този форум и се прави, че не ни познава. Няма да има никакво значение колко много този фен обича марката Тойота и колко Тойоти досега е притежавал или поправил. Аналогично колко ценни и многобройни мнения е написал във форума.Съгласен съм, че те си знаят защо се крият от нас (не се крият от някой друг). Явно има някаква облага от това и затова си траят и не казват защо се крият, освен "това е право на личен избор". Никой от тях не сподели защо се възползват от това право да си крият статуса. Само един от тях "излезе" от скрития статус.Japanese_fever написа:Te si znaqt za6to go pravqt i ne vijdam za6to trqbva da pravim tazi diskusiq.
Защо да не правим дискусия по този въпрос. Точно тези, които се крият, споменават най-често, че форума е демократичен, свободен и т.н. Това ми напомни за един виц от първите години след 10-ти ноември 1989 година: Каква е била първата заповед на седесарския министър на земеделието и горите? Да забрани шумкарското движение.
Вече сме 21-ви век ...
Щом като форума е свободен и демократичен, защо да не правим подобна дискусия? Никого не съм обидил, а се чувствам унижен от тези, дето се крият и реагират гневно в тази тема.
Много правилно се изказа колегата:maggkrabar написа:демек - к'вот било - било. отсега нататък - пак същото
Джейми да каже, дали ще се черпите с него на една маса, но аз ти казах вече, че пишещите тук са хора доказали се на живо и допринесли с нещо за това малко общество. Историята на форума показа, че естествения му подбор изхвърля ненужното и неузрялото. Не става въпрос за технически познания, а за чисточовешки отношения и елементарно уважение и толерантност.sluchaen_fen написа:Има файда, която не схващам поради неопитност. Иначе защо ще има такова яко упорство?jamie написа:Fen, ся ща светна на далаверата от криенето.
Ами... не те виждат. Май кат се замисля - друга файда няма.
Мерси за отговора. Знам, че ще се черпим на една маса с теб
Тези, които се крият и продължават да го правят, показват ли елементарно уважение и толерантност към останалите потребители?El Camino написа:Историята на форума показа, че естествения му подбор изхвърля ненужното и неузрялото. Не става въпрос за технически познания, а за чисточовешки отношения и елементарно уважение и толерантност.
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 7 госта