Времeна Писта "Дракон"
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
- LordDigital
- СупраДжия
Уха ,това прилича на един сапун подарен от CJ на мене ,после пре-подарен на "Писта дракон"
Не знам за вас ама аз днеска имам яка мускулна треска ,не е да не съм правил двуцифрено число сесии и преди обаче може би винаги съм имал седалка и не е требело да се "държа за воланУ"
Иначе подробности и още сники ,по-натам
Не знам за вас ама аз днеска имам яка мускулна треска ,не е да не съм правил двуцифрено число сесии и преди обаче може би винаги съм имал седалка и не е требело да се "държа за воланУ"

- NaLordaZenata
- DRIFT мацка
A може би мускулната треска идва от опъване на помощни въжета за ЖИК-ТАКLordDigital написа:Уха ,това прилича на един сапун подарен от CJ на мене ,после пре-подарен на "Писта дракон"

Motion Creates Emotion!
- andrian999999
еее това беше гатанка за другите.... biggrin.gif
карането беше ок но дали от жегата се пързаляше или миналия път първо дъжда беше по студено, а и от многото участници са оставили повече гума на писта и е нямало прах не знам ,но са се пързалях повече имах чувството че карам по бързо а времената бяха по слаби....
п.п. голямо благодаря за поканата и понеже имам малко акъл в главата веднага тръгнах, съжалявам, че не останах за турския ресторант да си полафим а много обичам, но си казах никво ядене и в 21;15 бях на ВИФ
карането беше ок но дали от жегата се пързаляше или миналия път първо дъжда беше по студено, а и от многото участници са оставили повече гума на писта и е нямало прах не знам ,но са се пързалях повече имах чувството че карам по бързо а времената бяха по слаби....
п.п. голямо благодаря за поканата и понеже имам малко акъл в главата веднага тръгнах, съжалявам, че не останах за турския ресторант да си полафим а много обичам, но си казах никво ядене и в 21;15 бях на ВИФ
- andrian999999
- andrian999999
- andrian999999
- NaLordaZenata
- DRIFT мацка
...
Владислав Димитров от Zedmoto Racing Team постави нов рекорд на писта „Дракон” на поредния Zedmoto Track Day. Състезателят постигна най-добро време 51,2 секунди за обиколка на дългото 1,6 км трасе със средна скорост 112,9 км/ч. Предишния рекорд бе поставен от Иван Грозев и бе 51,6 секунди,
времената са на хора с яки мотору
http://www.focus-sport.net/?action=news ... 8764343646
времената са на хора с яки мотору
http://www.focus-sport.net/?action=news ... 8764343646
- karlos_racing
Времана Писта "Дракон"
От 29.08.2010г. време за обиколка 1.06.76-Тойота Карина Е 1.6 16V.Ако може колегата Митрович да ме добави към останалите времена.Благодаря.
Щом е за родината,газ до ламарината.
днес силно участие на тойота в опен дей-а на калояново.
2х86=172 , 1х92=92 и 4хселика=0
никой нищо не подобри,освен че краси спечели оваций за дрифтове с 92ката,а аз за грип с 86цата
адриан много се изложи,караше разсеяно,опитваше се да се предреди на опашката с колите,като обясняваше че неговата е турбо и искал в по бърза група да го пуснат и оринира безапелационно няколко пъти на нерегламтирани места.
хубавото е че моето ае ,щом има свободна писта влиза в серий с високи 59ки..
2х86=172 , 1х92=92 и 4хселика=0

никой нищо не подобри,освен че краси спечели оваций за дрифтове с 92ката,а аз за грип с 86цата
адриан много се изложи,караше разсеяно,опитваше се да се предреди на опашката с колите,като обясняваше че неговата е турбо и искал в по бърза група да го пуснат и оринира безапелационно няколко пъти на нерегламтирани места.
хубавото е че моето ае ,щом има свободна писта влиза в серий с високи 59ки..
- andrian999999
естествено както винаги рудолф е прав подкрепям с факти ВИНАГИ ПЪРВИ
второ и терто место се виждат biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
второ и терто место се виждат biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
- Прикачени файлове
-
- DSC00007.jpg (115.23 KiB) Преглеждано 4830 пъти
Последно промяна от andrian999999 на 16 Ное 2010 01:00, променено общо 1 път.