imam corolla 2002, avtomatic- moga li da darpam kola
-
- Автомобил: Ford Kuga 2.5 hybrid, 2025
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 4 пъти
imam corolla 2002, avtomatic- moga li da darpam kola
avtomatic i teglene na kola.problem li e?
Последно промяна от chukich на 15 Юли 2010 16:25, променено общо 1 път.
Re: imam corolla 2002, avtomatic- moga li da darpam kola
ако имаш книжка - в нея трябва да пишеchukich написа:imam corolla 2002, avtomatic. nalagase da drapna edna razvalena kola s vaje okolo 10km.problem li e za avt.skorostna kutiq, zashtoto chetoh razlichni mneniq po site-ove. thks
-
nqmam za jalost inache bih poglednal tamDizzle написа:ако имаш книжка - в нея трябва да пишеchukich написа:imam corolla 2002, avtomatic. nalagase da drapna edna razvalena kola s vaje okolo 10km.problem li e za avt.skorostna kutiq, zashtoto chetoh razlichni mneniq po site-ove. thks
за моя Аурис ( Корола в някои държави) пише,да не се използва за теглене и че не е пригоден за товаchukich написа:nqmam za jalost inache bih poglednal tamDizzle написа:ако имаш книжка - в нея трябва да пишеchukich написа:imam corolla 2002, avtomatic. nalagase da drapna edna razvalena kola s vaje okolo 10km.problem li e za avt.skorostna kutiq, zashtoto chetoh razlichni mneniq po site-ove. thks
-
kola s avtom.skorosti ne trqbva da bade darpana, no nikade ne pishe dali moje da darpa. corollata otdolu siima mqstoto kadeto vajeto da se zakachi.Dizzle написа:за моя Аурис ( Корола в някои държави) пише,да не се използва за теглене и че не е пригоден за товаchukich написа:nqmam za jalost inache bih poglednal tamDizzle написа:
ако имаш книжка - в нея трябва да пише
- martod
Ами пробвай я тогава, може и да дръпнеш някой 10-тина метра.. biggrin.gifchukich написа:
kola s avtom.skorosti ne trqbva da bade darpana, no nikade ne pishe dali moje da darpa. corollata otdolu siima mqstoto kadeto vajeto da se zakachi.
Защо си мислиш, че купетата на автоматика и на тези с ръчни скорости, се изработват в различни заводи.. Всичко се прави на едно място и всички купета си имат куки за теглене..
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
казвам само кво пише в книжката. сигурен съм,че производителите са доста по умни от теб и от мен и има причина да го напишатchukich написа: kola s avtom.skorosti ne trqbva da bade darpana, no nikade ne pishe dali moje da darpa. corollata otdolu siima mqstoto kadeto vajeto da se zakachi.
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Аз въпроса не мога да разбера. Какво значение има с каква кола ще дърпаш? Дали с ръчни или автоматични, няма никакво значение. Аз съм дърпал с Королата, която е автоматик и все още си я карам без проблеми. Дърпай смело и не се притеснявай. А и никъде не пише, че не може да дърпаш кола с автоматични скорости. Не можеш да я запалис с бутане, ама това е друго. Хайде стига заблуди! Всяка една кола може да бъде теглена, както и всяка една кола може да тегли друга такава (говорим за масов автомобил).
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
на ауриса в книжката пише горе долу "вашият автомобил не е пригоден за теглене на други автомобили/ремаркета"TATI написа:Аз въпроса не мога да разбера. Какво значение има с каква кола ще дърпаш? Дали с ръчни или автоматични, няма никакво значение. Аз съм дърпал с Королата, която е автоматик и все още си я карам без проблеми. Дърпай смело и не се притеснявай. А и никъде не пише, че не може да дърпаш кола с автоматични скорости. Не можеш да я запалис с бутане, ама това е друго. Хайде стига заблуди! Всяка една кола може да бъде теглена, както и всяка една кола може да тегли друга такава (говорим за масов автомобил).
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Не знам, но аз имам две коли автоматик и на никоя от тях в книжките не пише подобно нещо. Но, моите коли са автоматик, а не ММТ, каквито са Аурисите и прочие. При тях може и да не може, не знам. Но колегата е писал автоматик, а не многорежимна кутия и затова казвам, че няма проблем. Ако пък колата му е ММТ, а той си мисли, че е автоматик, тогава незнам.
Прочетете правилата на форума!
а моята е МТTATI написа:Не знам, но аз имам две коли автоматик и на никоя от тях в книжките не пише подобно нещо. Но, моите коли са автоматик, а не ММТ, каквито са Аурисите и прочие. При тях може и да не може, не знам. Но колегата е писал автоматик, а не многорежимна кутия и затова казвам, че няма проблем. Ако пък колата му е ММТ, а той си мисли, че е автоматик, тогава незнам.
-
TATI написа:Не знам, но аз имам две коли автоматик и на никоя от тях в книжките не пише подобно нещо. Но, моите коли са автоматик, а не ММТ, каквито са Аурисите и прочие. При тях може и да не може, не знам. Но колегата е писал автоматик, а не многорежимна кутия и затова казвам, че няма проблем. Ако пък колата му е ММТ, а той си мисли, че е автоматик, тогава незнам.
thks,kolata si e avtomatic.drapnah manuala na english i pishe da se darpa na D a ne na 2 ili L. moje do 1300kg .samo deto se govori za remarke,a ne kola s vaje.