най икономична тойота
- martod
Няма и да го докараш, ама ако искаш продължавай с опитите.. biggrin.gifvalen_tin написа:
иначе според рекламата от едно време на Карина лийн бърн е 4.5/100 при скорост 80 км / ч - но аз лично никога не съм го докарвал
:
Те по едно време рекламираха и че Тойота не може да не запали, ама като се зачетеш из форума, има доста теми за Тойоти които не палят..

СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Да само , че разликата е в отношение в проценти . Демек ако разликата , като нови е 10% то и , като стари ще е толкова . А пък и не познавам много мераклии дето ще си купят дизел на над 200 000км , а там бензините си се продават безгрижно . А ако ще караш колата 50 000км за 3-5 години защо пък въобще ти е дизел . Та не се знае колко ще ти е файдата . + това и дизеловия мит все повече и повече започва да се развенчава ( особенно за автомобилите ) , а от следващата година идва ново поколени бензини работещи и по цикъла на Дизел та може и да си останат вечно ваши тия печкиSFINKS написа:
пропускаш момента че като станат стари двата автомобила , дизеловият пак ще е по скъп като стйност от бензиновият
така че парите които си дал в повече в магазина за да караш дизел не се губят![]()
това без да броим че дизеловият ще ти изгори доста по-малко пари

10 % при нови да , ама при стари друг път..
кола която струва да кажем 5000 лв , дизеловият вариант е 6000-6500 това колко процента са , примерно ?
Аз пък съм виждал стотици хиляди мераклии които са си купили дизели на по +200 000 км . Ако не вярваш излез на улицата и погледай трафика
Моля да не ми разясняваш за " фйадата" от дизела защото в момента имам и дизелова и бензинова кола а преди това сък карал само бензинови коли , някои от тях с газ
като минеш 50 - 100 000 км с една дизелова кола предимно градско , разликата в разхода е доста пари от такава с бенз. двигател
кола която струва да кажем 5000 лв , дизеловият вариант е 6000-6500 това колко процента са , примерно ?
Аз пък съм виждал стотици хиляди мераклии които са си купили дизели на по +200 000 км . Ако не вярваш излез на улицата и погледай трафика

Моля да не ми разясняваш за " фйадата" от дизела защото в момента имам и дизелова и бензинова кола а преди това сък карал само бензинови коли , някои от тях с газ
като минеш 50 - 100 000 км с една дизелова кола предимно градско , разликата в разхода е доста пари от такава с бенз. двигател
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
гледай сега , сменил съм няколко стари "газови" коли , не мерси , а и на нова кола да сложиш газ си е мнооого тъпо
така че твоят филм съм го гледал ...
каква е тая кола дето гори газ 8.5/100 в София ? , не е възможно

S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
SFINKS написа:гледай сега , сменил съм няколко стари "газови" коли , не мерси , а и на нова кола да сложиш газ си е мнооого тъпотака че твоят филм съм го гледал ...
мойта карина 1.6 също гори 8.5 газ в София ... ако не искаш да вярваш, плащай си за дизел biggrin.gif
иначе то принципно си е тъпо да си купиш нова кола, ама нека да купуват хората, че иначе старите ще свършат ...
тва че си тъп никой не се съмнява, дразни, че ти личи...нооо има проблясък.. чат пат го осъзнаваш...SFINKS написа:..сменил съм няколко стари "газови" коли , не мерси , а и на нова кола да сложиш газ си е мнооого тъп

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Е къде са тия доста теми на Тойоти, които не палят?martod написа:Няма и да го докараш, ама ако искаш продължавай с опитите.. biggrin.gifvalen_tin написа:
иначе според рекламата от едно време на Карина лийн бърн е 4.5/100 при скорост 80 км / ч - но аз лично никога не съм го докарвал
:
Те по едно време рекламираха и че Тойота не може да не запали, ама като се зачетеш из форума, има доста теми за Тойоти които не палят..
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
- martod
Както казах по горе, из форума са темите, просто иска търсене.. biggrin.gifLEXUS написа:Е къде са тия доста теми на Тойоти, които не палят?
Ето на първо четене няколко теми..
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t ... b29545b7b3
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t=11390
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t ... 4446c32a89
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t ... highlight=
Ти да не би да вярваш безусловно на рекламите ?..

СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
друго си е да слушаш чалга и да ходиш с руси жениdiver написа:тва че си тъп никой не се съмнява, дразни, че ти личи...нооо има проблясък.. чат пат го осъзнаваш...SFINKS написа:..сменил съм няколко стари "газови" коли , не мерси , а и на нова кола да сложиш газ си е мнооого тъп

за съжаление на теб няма да ти се случи за да разбереш какво е

S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
-
- Благодарил/а: 16 пъти
- Получена благодарност: 22 пъти
Тойота Авенсис комби,1.8 110 кончета,с газов инжекцион...А имам на разположение и Акорд 2003-та 2.0 155 кончета пак с газов инжекцион-много тъпо,нали?!Залагай пари като не вярваш и ела да се повозим из софето,да видим дали не е възможно!Ама не ми отговори за дизеловия Авенсис дето харчи 4.2 нафта в София?!Има ли,или всички дето караме на газ сме тъпи,та не караме дизели?!Сипвай си нафтичката и си свиркай!Само недей да обиждаш и да пишеш глупости!!!
добре де мислиш ли че има какво да обсъждам с теб по въпроса за газовите котлони , след като вече ти казах че съм сменил 3 коли с газ и съм карал на газ сигурно общо около 5-6 години.
Не мерси , задръж си гъзта
може някога пак да си взема кола с голям бензинов двигател 3-4 литра и да и сложа газ но за момента ми се карат по нови коли а тях с газ не искам да ги мъча
газовият инжекцион е добър вариант като няма пари за бензин
вървенето и разхода са близки до тези на бенз. парите са двойно по малко
явно много леко натискаш педла на газта или се самозаблуждаваш излишно че стара бенз кола с 1.8-2.0 литра двигател ще ти гори 8.5 на газ и то в София . Под 10 едва ли каквото и да ми твърдиш .
P.S. къде пък съм те обидил че се оплакваш ?????
Не мерси , задръж си гъзта

може някога пак да си взема кола с голям бензинов двигател 3-4 литра и да и сложа газ но за момента ми се карат по нови коли а тях с газ не искам да ги мъча

газовият инжекцион е добър вариант като няма пари за бензин
вървенето и разхода са близки до тези на бенз. парите са двойно по малко
явно много леко натискаш педла на газта или се самозаблуждаваш излишно че стара бенз кола с 1.8-2.0 литра двигател ще ти гори 8.5 на газ и то в София . Под 10 едва ли каквото и да ми твърдиш .
P.S. къде пък съм те обидил че се оплакваш ?????
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007