Стикери за Toyota Fan Club Bulgaria - # ИЗЧЕРПАНИ #
- didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
същия но с по-малки размери няма да стане. ще трябва да се прави нов файл. ще изпратя ЛС на Aeljingo написа:Утре ще взема размера на въпросното място и ще питам в копирният център.Ще е досущ като този,който вече съм принтвал,но с по малки размери.Ако се прави нещо по различно някой трябва да ми прати Корелски фаил ...А за златният нищо не казваш.Може да се направи и сертификат за уникалност...
P.S. Четох някои стари постове, laugh.gif
Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Получих SOS "факс" и ето ме на laugh.gif
Бих помогнал единствено с файла да го генерирам. Имате няколко варианта за номера.
1.Печат директно върху пластмасата (ако ще правите над 100-200 бройки - за по малко не излиза файда).
2. Печат на стикер и лепен на пластмаса.
3. Рязано фолио и залепено пак на летната под номера.
Последните два са ОК ако са единични бройки. Направете един вот да видим за колко бройки горе доло има желаещи, за да може и да се вземе цена. Ние не се занимаваме ,но мога да разпитам къде се правят и колко струва. Аз на мойта кола си го направих вариант 3, но вариант 1 е най-чисто като изпълнение и при повечко бройки не излиза никак скъпо.
Бих помогнал единствено с файла да го генерирам. Имате няколко варианта за номера.
1.Печат директно върху пластмасата (ако ще правите над 100-200 бройки - за по малко не излиза файда).
2. Печат на стикер и лепен на пластмаса.
3. Рязано фолио и залепено пак на летната под номера.
Последните два са ОК ако са единични бройки. Направете един вот да видим за колко бройки горе доло има желаещи, за да може и да се вземе цена. Ние не се занимаваме ,но мога да разпитам къде се правят и колко струва. Аз на мойта кола си го направих вариант 3, но вариант 1 е най-чисто като изпълнение и при повечко бройки не излиза никак скъпо.

Все си мисля ,че 200 бройки ще се продадат.jingo написа:Само файла +бройката.Цената мисля пак ще е около левче,но трябва на място да се пита,имаше нещо ..над 200 бр пада...didak написа:Ael, въпроса е да се генерира корелски файл.
С отпечатването jingo ще се заеме.
Иначе и за мен +2.
A car without TURBO is like a man without BALLS!
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Nekoi, ako go kefi tova, moje da mu go pratq.
Moje i Toyota Fan Club Bulgariq da napisha, ama ne znam dali ima nujda.
p.s.
Poznaite na koi e tozi siluet... biggrin.gif
Moje i Toyota Fan Club Bulgariq da napisha, ama ne znam dali ima nujda.
p.s.
Poznaite na koi e tozi siluet... biggrin.gif
- Прикачени файлове
-
- logo_car.png (2.78 KiB) Преглеждано 3999 пъти
-
- logo_car.jpg (10.52 KiB) Преглеждано 3999 пъти
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!