Za kakvi testove stava ?ALTEZZA написа: btw, az veche imam edna karta izdadena mi ot Toyota det oshte se chudia za kvo mi e. za sega edinstvenata i funkcia e da polzvam nomera napisan na neia za da se logvam v na Toyota sait det moga da vzimam testove. na garba na kartata ima i magnitna lenta, ta moje niakoi den da i napraviat drugi funkcii, znam li
А какво ще кажете за карти;)
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
^ Japaneese>>> prosto Toyota iskat da znaiat dali Altezzov ne se otpuska da pushi "da chronik" ili "da funky stuff", shtoto kato pochnat da idvat klientite tukuvish pochne da tancuva tam na kapaka na clientskata kola. biggrin.gif laugh.gif
Altezza kaji sega chia urina polzvash za testove? Zashtoto znam che kato pikaesh, lamarina rejesh.... laugh.gif laugh.gif
Altezza kaji sega chia urina polzvash za testove? Zashtoto znam che kato pikaesh, lamarina rejesh.... laugh.gif laugh.gif

да, точно така ще се направят.... ама като му дойде времето:)sluchaen_fen написа:На пластмасовата карта трябва да се напише прякора (ника), имената на потребителя, датата на неговата регистрация и датата на стартиране на форума (09.09.2004 год.). Логото трябва да е проектирано точно по размерите на свободното пространство на картата.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки