Че той не спомена ли някъде, че колата вече пали много трудно..Bass_Man написа: Значи това за , което говориш въобще не са цедки въпреки , че приличат и общо взето ако там има някаква гняс значи помпата е заминала .
nerazreschim problem veche 10 meseca - RAV4 2003 D4D
Благодаря на всички, ама сега нямам финансовата възможност да проверя всички тези неща. Но ще ги почна едно по-едно, след като сложа дебитомера и изчистя грешките, които направих.Ще се опитам да отскоча наистина до пловдив другата седмица.
Имам един въпрос: Мога ли нещо аз да проверя след като не разбирам много?И ако има как се проверява?
Имам един въпрос: Мога ли нещо аз да проверя след като не разбирам много?И ако има как се проверява?
- martod
Браво ..Daria написа:Благодаря на всички за помоща.След смяната на тези SCV клапани на горивната помпа колата се държи много добре, но нека я покарам малко да видим.Засега всичко е наред.
Сега ще я сменяш ли за Пасат ?.. laugh.gif
Ако да, направо я вземам, поне ще знам че близките 200к няма да имам проблем с налягането на помпата.. biggrin.gif
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
- martod
За същите, зелен и кафяв(или червен)...Дето като се затлачат с гняс, ВНИМАВАЙ В КАРТИНКАТА - значи помпата била за изхвърляне..jim_beam написа:за двата цветни клапана отпред ли става въпрос,зелен и къв беше другия?

Ама като ги смениш и тя вземе че се оправи.. biggrin.gif
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
-
- Обратна връзка:
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
Daria написа:Благодаря на всички за помоща.След смяната на тези SCV клапани на горивната помпа колата се държи много добре, но нека я покарам малко да видим.Засега всичко е наред.
доколкото ми е известно цената на тия вентили е доста сериозна,поне ако ги поръчаш в тойота.откъде си ги набави и за какви кинти ако не е тайна?