Та значи за Дайното моите очаквания беха 300+ коня и 500+НМ въртящ. Също така изках 3 въртенета ,едно на 11.5 ,едно на 12.5 и трето яко ПоУер със отворен Дъмп. Да ама не съвсем - преди още да отида там:
От таз игра със Дюти-то ,Бооста ми беше съвсем избягал. Мислих много дали да рестартирам AVC-R ,но прецених ,че няма да имам достатъчно ръна за да изчистя Boost-Spikes... така че се наложи да опитвам да го коригирам на магстралата до колкото може. Е пооправи се до около 10 psi и са колкото толкова.
Нагласих си и да имам 2 базови карти на SAFC ,едната около 12.5:1 ,а другата 11.5:1. Викам готов съм (ма не съвсем понеже неам налягане).
Как да е замъкнах се на Дайно-то ,гледам въртят купчина VQ-та ,дават там 220-280 коня ,ма са 6 скоростни и ги ръчкат на 4-та - което значи че ще съм ОК щото при 5 скорости требе да ме въртят на 3-та. Качиха на Нациста Голфа - хах въртеха го и него на 4-та ,понеже е със топка от 6 скоростна С4-ка все се нядявах че са се заблудили. Идва моя ред и викам ,аре сега да не ме въртите на 4-та ,че нема и 50 коня да дам ... и ония ,ма как така ние цел Живот само на 4-та въртим коли ,не може на 3-та тука не можем да си Калибрираме ебаното Дайно - на баба им хвърчилото.
Аз на 4-та какъв Мапинг да имам ,къде да го правя като на 4-та до червено таз кола прави сигурно 140-150 мили - аз през живота си над 130 не съм вдигал поради ред причини. Освен тва на 4-та неам преходни процеси Мапнати ,освен тва във последствие се сетих ,че на 4-та имам защита на налягането някъде заложена която ползвах едно време като качвах много Темпа на изгорелите газове .... бе ужас.
Закичиха ,въртат - прааас яко реже бензина още при 3500 оборота ,е как нема да го реже като само идиот може да ускорява от 2000 оборота със пълна газ на 4-та ,аз не съм идиот - не съм ускорявал => нема карточки. Разбирасе AVC-R за пореден път ме предаде и напраи некакгви ГИГАНСКИ Boost-Spikes които доведоха до резане на гориво от ЕКУ-то - ми тва е на различни езици говорим със тоя паразит ,тва е една от основните причини да го разкарам във наи-скоро време.
Та така ,стоя аз там и са черва пред 20-30 човека ,викат ебаси бараката и 150 коня не може да напраи. Пробваха 1-2 пъти ,ма нема на преходния Треска 15psi ,ЕКУ-то реже горивото и до там. Тъпа работа ,викам им даите малко да бъзна нещо ,че инак пропада работата. Смених програмата на SAFC от 11.5 на 12.5 и викам или ша прескоча трапа или да си e*e маиката и Паразити.
Амм прескочи го ,Въртят калибрират - мерят 276 коня. Викам си приемливо ,нали не са 76...
Натиснах бутона ,отвори се Дъмпарката - пак въртят яко ,тръбите се изправихя на Кулера (требе да го има на филмче) поувлякоха едни за горното масло ,къди синио вече от под колата ,от ауспуха и от двигателя - гледаме 295 коня. Е пак бива ,нали не са 85 като на ЛАда 1500:)
Взимам си разпечатката ,отчели 289. Викам им де са ми конете ,а те ами сигурно е било за много кратко време и не е зачетено. Гледам нема обороти а некви Скорости на некви ролки - ма за час ли са ,за минута ли ,за секунда ли ,круши ли са кво са - мъгла.
Поглеждам логовете ,яко ташак. Надува тук таме 10.5 ,повечето време 9.5. След преходния ,надуло до 13+ ,трагедия. Горивото то поне горе-долу.
И във краина сметка ,явно кога му е идвал мензиса (въртящия момент де ) съм бил уеко извън Спаика и не съм успял да бодна 500Нм ,а 479.
Та така ,малко под очакванията - но големо излагане. Може и да не мога примерно едно спирачки да раздвижа ,ма некакъв елементарен Тюнинг да немам направен ,ебах са у ИнЖеНера ,ужас.
Ето и Разпечатка от Дайното:
http://supra.stalx.com/Project/Dyno1/DynoFull.jpg
Лог Файл от високия Рън:
http://supra.stalx.com/Project/Dyno1/Dy ... ighRun.jpg
Лог Файл от якото изчервеване (Fuel Cuts)
http://supra.stalx.com/Project/Dyno1/DynoFuelCuts.jpg