Здравейте,
понеже съм се засилил да си взимам такава королка хечбек 1.4 i се чудя откъде да намеря пакета за тази година какво е включвал.
И какви са и честите проблеми на тази кола
Мерси
Последно промяна от sido на 30 Юни 2010 15:29, променено общо 1 път.
Така като гледам запитването е за СОЛ обаче да знаеш, че в различните държави, това СОЛ има разлики, може да са минимални, ама има. Пример, ако от долния линк намериш за Avensis 2.0 d4d 2003-2006 SOL ще пише, че има лумбална опора, е да ама на моята няма, точно защото явно в България е било в следващото ниво.
От Тойота ВЕНЦИ преди време ми бяха дали офертен лист точно с този модел на тойота и нивата на оборудване трябва обаче даго сканирам или ако си от Търново или региона мога датиго дам
Това е оферта за корола след 2007, човека иска за 2004. Другото което помня от прeди време, и което досега не се е променило, че пакет SOL не се предлага с малки мотори - 1.4.
Последно промяна от Yuli на 01 Юли 2010 17:18, променено общо 1 път.
Тази корола няма МП3 което е в твоята ценова листа, няма и 2 джабки, някои от моторите са други и т.н. Не ми се влиза в спор какво още е различно защото не съм притежавал старата, но
понеже имам новата, това е листчето от първия до последния ред което и аз получих от дилъра преди да я купя и на което отгоре пише НОВАТА COROLLA.
Не пиша и ред във форума без да съм абсолютно сигурен в нещото за което се включвам. Ако можеше и другите да са така...