нафта от влак
- kaloian311
нафта от влак
Добра вечер на всички ,и имам едно питане.Днес ме зарадваха че могат да ме снабдяват с дизел от влаковете но питането ми е какви ще са последствията за Д4Д-то и каква е разликата с нафтата от бензиностанциите.Благодаря предварително 

- kaloian311
- kaloian311
Re: .
Нема да си нито първия нито последния. Обаче има по-голема далавера, тая локомотивната я мешаш с олио докато обикаляш по кръчмите и съвсем иде без париkaloian311 написа:И сега какво аз ли ще съм първият които ще я пробва, маи ще трябва да се жертвам

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Това е много стара практика на машинистите. Така си повишават тайно заплатите (някои месеци три-, четирикратно на основната заплата), иначе кой ще кара влак за 6-700 лв месечно
.
Продават я в бутилки от Кока Кола и мин. вода и др. подобни. Все едно е наливна ракия.
Иначе нафтата си е нормална от Лукойл и няма риск. Нали се сещате, че не можеш да сипеш скапана нафта на локомотива и да спреш влака. Особенно новите дизелови мотриси Сименс не искат и да помиришат лошо гориво.
Огромен недостатък на такова зареждане е, че след това ще миришеш на комбайнер няколко дни. laugh.gif
Аз не бих се занимавал с подобна икономия, да не говорим, че ставаш съучастник в престъпление и може да рендосваш наровете в РПУ-то за едното нищо.

Продават я в бутилки от Кока Кола и мин. вода и др. подобни. Все едно е наливна ракия.
Иначе нафтата си е нормална от Лукойл и няма риск. Нали се сещате, че не можеш да сипеш скапана нафта на локомотива и да спреш влака. Особенно новите дизелови мотриси Сименс не искат и да помиришат лошо гориво.
Огромен недостатък на такова зареждане е, че след това ще миришеш на комбайнер няколко дни. laugh.gif
Аз не бих се занимавал с подобна икономия, да не говорим, че ставаш съучастник в престъпление и може да рендосваш наровете в РПУ-то за едното нищо.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!