Не на малоумните ограничения на скоростта
Може би трябва да се явиш отново на листовки, за да си опресниш познанията...SFINKS написа:може и без врачка ,долният знак е знак за еднопосочна улица , горният указва че на следващото кръстовище не можеш да завиеш наляво .........
П.П. ...И да погледнеш в правилника как изглежда знак за еднопосочна улица...
ти не беше ли от великите шофьори, с не знам си колко милиона километра стаж, които винаги са в правилника ... ако така го познаваш правилника ... това обяснява ситауцията по пътищата ... явно всички си мислят, че са в правилникаSFINKS написа:може и без врачка ,долният знак е знак за еднопосочна улица , горният указва че на следващото кръстовище не можеш да завиеш наляво .........
тоо и знак СТОП сигурно значи "внимание другите спират" ...
Явно толкоз си знаеш.. а сега джокер какво указва този знак?SFINKS написа:може и без врачка ,долният знак е знак за еднопосочна улица , горният указва че на следващото кръстовище не можеш да завиеш наляво .........

Тоз

Да долавяш неква ралика, или викаш за тебе сичките са еднакви?!

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
а не тея горните са непознати само за собственици на камиончетаCOSTA написа:Мисля, че е крайно време в ЗДП и в ППЗДП да направят изменение и да се запише, че 80 % от пътните знаци, маркировки и т.н. подобни, не важат за водачи управляващи луксозни МПС-та ............. те и без това не ги спазват

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
Аз винаги съм си мислел, че долния знак е 'погледни нагоре'....
П.С. като гледам не съвсем кадърно ползван фотошоп - осветлението на долния знак е друго, и има странни 'ръбове' около него...

П.С. като гледам не съвсем кадърно ползван фотошоп - осветлението на долния знак е друго, и има странни 'ръбове' около него...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Какво да ми се иска? Неграмотни кретени с камиони да познават знаците ли?! Да иска ми се! И се радвам, че вероятно съм те накарал да видиш поне горните какво значат. Надявам се да си научил и знака за еднопосочна улица най-накрая.SFINKS написа:biggrin.gif как обичм народната либоф biggrin.gif
особенно на divera biggrin.gif , камиончета викаш laugh.gif
иска ти се ама то не става само с искане biggrin.gif

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път