Промоционалната оферта на RAV 4 с 20 % ценово предимство
Промоционалната оферта на RAV 4 с 20 % ценово предимство
Здравейте Какво ще кажете за промоционалната оферта на RAV 4 с 20 % ценово предимство ? Заслужава ли си цената Благодаря ви предварително
струва си! Особено най-скъпата - дето е 74 000 лева.
Ама сега има Нисан Кашкай със супер всички екстри също на добра цена. Даже ползва и ДДС кредит .
Ама сега има Нисан Кашкай със супер всички екстри също на добра цена. Даже ползва и ДДС кредит .
VERSO FORTE D4D 2.2
www.red-vertex.com
www.red-vertex.com
за кашкавала ....
И от мен един глас за Равката! Кашкая е само фасон и екстри -на вид.... Много народ реве от нисаните с френските DCI- тъпи двигатели , които са доста меки (като педалска китка).... Истинския двигател на нисан е Патрулския 3000 кубика с интеркуулера ,ама НЯМА вече.....! Карахме такъв с шурата и беше връхта на сладоледа!

Re: за кашкавала ....
Аз дори не бих ги поставил в едно изречение Нисана и Рав4-ката biggrin.giffancy55 написа:И от мен един глас за Равката! Кашкая е само фасон и екстри -на вид.... Много народ реве от нисаните с френските DCI- тъпи двигатели , които са доста меки (като педалска китка).... Истинския двигател на нисан е Патрулския 3000 кубика с интеркуулера ,ама НЯМА вече.....! Карахме такъв с шурата и беше връхта на сладоледа!![]()
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: за кашкавала ....
Колега, не знам какво разбираш под тъп френски двигател ... Имал съм няколко години френски автомобил и двигателите са си били ОК.fancy55 написа:И от мен един глас за Равката! Кашкая е само фасон и екстри -на вид.... Много народ реве от нисаните с френските DCI- тъпи двигатели , които са доста меки (като педалска китка).... Истинския двигател на нисан е Патрулския 3000 кубика с интеркуулера ,ама НЯМА вече.....! Карахме такъв с шурата и беше връхта на сладоледа!![]()
Като се замисля, баджанака кара ситроен с тъп френски двигател (около 130 х.км еколата) и до смяна на масло не долива капка, а аз с моя врЪх 2.2 Д-4Д, който е на 12К, до първото сервизно облужване (на 11.8К) ливнах малко повечко от поливин литър масло

Нека не превъзнасяме марката Тойота. Колите ни са прилични, вероятно по-добри от други марки и производители но ... нищо повече.