Проблем със скоростите - 2-ра, 4-та, задна

peter.kostov

Проблем със скоростите - 2-ра, 4-та, задна

Мнение от peter.kostov » 18 Юни 2010 20:31

Здравейте,

Току-що ми отказаха 2-ра, 4-та и задна скорости. Тойота Авенсис 2007 година. Знам че са с някакви жила. По принцип още е в гаранция колата, но във Варна в сервиза за всичко искат пари. Та да я водя ли там или да се спасявам сам.
Благодаря предвариелно.

П.С. А някой знае ли дали работят в събота?

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 18 Юни 2010 20:37

Как така искат пари за гаранционни ремонти? unsure.gif
Ти я закарай да ти я оправят, пък няма да им плащаш и ако много настояват се оплачи в Тойота Балкани. Ще видим какви пари ще искат тогава. laugh.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

peter.kostov

Мнение от peter.kostov » 18 Юни 2010 20:46

За тези които не знаят - в Добрич откриха преди година сервиз на Тойота - в пъти по-ниски цени от Варна, не само за работата но и за авточастите.
Във Варна смяна предни накладки и масло ми излезна 430 лв.
Та по съм склонен в Добрич да ида, бензина до там и обратно ми е не повече от 20 лв.

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 18 Юни 2010 20:52

Е, накладките и маслото не са гаранционни нито в Добрич, нито в Тутракан!
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

peter.kostov

Мнение от peter.kostov » 18 Юни 2010 21:12

Не бе приятелю, става въпрос за цените. В Добрич проверих след това - цената беше доста различна. То е ясно че консумативите не са гаранционни.

Аватар
iovkito
Благодарил/а: 17 пъти
Получена  благодарност: 95 пъти

Мнение от iovkito » 18 Юни 2010 22:06

От сервиза в Добрич вече доста хора са останали без двигатели. На авенсиса след смяна на маслото , след 3 000 км беше паднало под минимума (нямам си идея какво масло наливат - във фактурата пише мотул). Оттогава ходя във Варна и проблем с маслото не е имало никога , а вече изтече и гаранцията и си го сменям сам.

Публикувай отговор