Е от туй по-голямо признание, че хибридите са рекламен трик, здраве му кажи...Bass_Man написа:Вярно няма значение ама не за изобретението , а по-скоро за това кой може да го приложи на практика и кой има "потенциал" .

принципно с навлизането на технологийте ,двигателите стават по притенциозни към качеството на горивото,,,разбира се помпа -дюза ,като по сложна технология е и по уязвима.Bass_Man написа:,,, .
Кои немци ? То принципно много хора и организации имат ресурс за производство на процесори ама Интел никой не може да ги бутне .slowtraveler написа:.................................
Но това според мен не означава, че немците по принцип нямат ресурс да направят хибрид...
..........................................
надали на лексус ще ми хареса ценатаVesko написа:Има един хибрид лексус, който след като го оправят в сервиза може да бъде купуванvalen_tin написа:да използвам темата за Приус ... мислите ли че си заслужава да се купи Приус втора ръка и ако да какъв - сегашния или предишното поколение, до колко хиляди километра?
Тук много бъркаш. Не знам какъв опит имаш с японци (и други далекоизточни нации), но те са добри на многосерийно повторение на нещо вече измислено. Прекалено 'стройно' и 'неразчупено' мислят, за да са способни да създават нови работи. Т.е. "как да вкараме 100 неща в обем за 50 неща " в по-голяма степен се отнася за тях.Bass_Man написа:...Та от тази гледна точка джапанките са мнооооого напред ! Защото Тойота си ползва собствени разработки за управление на автомобилите , което явно показва , че има достатъчен ресурс.
Мечо, аз вярвам в едно, ти в друго.... Имал съм доста автомобили и не мога да кажа лоша дума за нито един от тях. Не знам ти какъв опит имаш извън Тойота, дали е първа ръка или е чул-казал, не ми се и спори. Съвсем нормално е за да се изтъкне предимството на една марка да се оплюе друга, но нека се стараем да бъдем обективни.Me4oKyX написа:Но не е лошо да си вярваш! Това е много хубаво качество, стига да не вярваш в нещо, което няма общо с истината...
Може би за някой неща това е много валидно, но в случая на Тойота въобще не е така ! Поради простата причина , че начините на синхронизация и датчиците нямат нищо общо с Бошовските !!! До колкото си спомням и при Хонда и Нисан нещата са доста различни .Scott написа: Тук много бъркаш. Не знам какъв опит имаш с японци (и други далекоизточни нации), но те са добри на многосерийно повторение на нещо вече измислено. Прекалено 'стройно' и 'неразчупено' мислят, за да са способни да създават нови работи. Т.е. "как да вкараме 100 неща в обем за 50 неща " в по-голяма степен се отнася за тях.
А относно ресурса и възможностите, и педала за газта, и скапаните бутала са си чисто японски разработки, ама други го отнесоха. Нищо чудно, най-успешните продукти на Дензо да са ривърс-инджиниърд Бош biggrin.gif
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта