не съм чувал за нито един случай на спукана глава при полските мотори,поне леенето под налягане са го ошлайфали.georgiivankov написа:Jim исках само да те питам,оказа се,че не е спукана главата направена е само профилактика и сега когато я сложат трябва ли да сменям маслото след 500-1000км и трябва ли да я "разработвам)до 3000 оборота поне 1000км?И предполагам е хубаво да сменя маслото сега като се е смесвало с антифриза?И има ли нещо друго което трябва да направяБлагодаря
Някои хора карат през ден така, ти искаш от един път да се прецака. Карал съм жигула със 120 час и половина, нищо и нямаше, само гаснеше докато си влезе в нормален режим в града.Kiki написа:В Германия съм карал с 170-190 в продължение на 3-4часа и нищо не му стана на полското двигателче.
Това е много правилно нещо!!! Не е въпроса само да сменяш правилно и с качествени консумативи, но и прости нещица, които много хора явно не правят.... Но бат Кики няма грижи с неговата, аз нямам с моята, а много други мрънкат... laugh.gifKiki написа:То не е нечупливо, ами аз знам да карам.didak написа: Абе тя твойта нещо 'unbreakable edition'.
ТОчно S-class 350TD кривят глави при каране бързо по магистрали. Така че му кажи на твоя приятел да се информира, преди да дава клиширани заключения.jim_beam написа:точно там и никъде другаде!
моята беше в гаранция още,но е доста вероятно да има още някакви гарнитурки или уплътнения,които ще трябва да се сменят.гледай да попаднеш на техн. грамотен консултант да изкара скицата за тоя ремонт.на тоя мотор не се донатяга главата!
иначе тук във форума май също има сръчни майстори ако не се лъжа.
още нещо,и при мен проблема дойде от здрава ръчка на аутобана.не го пържи вече тва полско изделие,че май не е направено за такива тежки обувки!май прав ще излезе един приятел,дето ми каза дизел за ръчка само мб никoй друг,иначе или глави пукат или гарнитури. де*а и нещастниците!
Me4oKyX написа:Това е много правилно нещо!!! Не е въпроса само да сменяш правилно и с качествени консумативи, но и прости нещица, които много хора явно не правят.... Но бат Кики няма грижи с неговата, аз нямам с моята, а много други мрънкат... laugh.gifKiki написа:То не е нечупливо, ами аз знам да карам.didak написа: Абе тя твойта нещо 'unbreakable edition'.![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта