Интересно ми е какви са отзивите за този модел, хайде колеги от Щатите, давайте мнения...

При тези Короли също ли се появяват проблемите с маслото, характерни за тази година на производство на VVTI моторите...
Thanks!ALTEZZA написа:maika mi ima veche 2-ra takava. parvata ia beshe vzela chisto nova(2001 model) i ia kara do minalata esen, obache ia odariha i ia zariazahme. beshe na pochti 50K mili i edinstvenite neshta smeniani po neia biaha technosti, gumi, spirachki(predni), remak i optegach(niakoi ot optegachite za remaka se raztrakvat). sled kat ia blasnaha vzehme druga sashtata Corolla(pak 2001 model) na okolo 60K mili, i tia za sega e pushka. problema s masloto sashtestvuva, no pri parvite modeli(98 i 99 model), na po kasnite modeli e riadkost.
vij, za cenata ne moga da te posavetvam, na men mi se vijda malko solenichko, no v BG sa drugi cenite.
Abe ne o4akvaj golqma razlika m/u 1.6L i 1.8L dvigatel. Daje da ne kaja, 4e razlika vuob6te moje da ne se use6ta, osven v razhoda, a puk i s tozi avtomatik!ToyotaFan написа: Thanks!![]()
Хубавото на този модел е, че е с по-голям мотор от стандартните Короли европейско изпълнение, по-мощен е и вероятно затова са и по-скъпи, отделно митото е 2 пъти по-голямо, цената за доставката също, така че има обективни причини тези модели да са по-скъпички...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта