Привет, скоро сменях маслото на двигателя но понеже не си бях купил дифтунга за пробката на картера ми сложиха старата. Миналата седмица се отбих до представителя на Тойота в Русе и си купих резервна за следващата смяна. Направи ми впечатление че се систои от две части - алуминиева шайба и някаква пластмаса съединени една за друга. Някой може ли да каже как е правилно да бъде поставена - примерно алуминиевата страна на къде трябвада е обърната - към картера или надоло?
Поздрави на всички
КК
Питане за дифтунгата на картера
-
-
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
ясно,мерси за пояснението!

ps: @Fido Dido
'...Точно от немски идва.
Любимите са ми - шенкел, шпилка...'
има и други,тъкмо се сетих за един случай преди години едно момче без познания по немски как се опитваше да обясни в склад за части колянов вал- показва си коляното и си казва бавничко на български думата.хората гледаха като телета и се чудеха кво иска тоя пич,паднахме от смях.точно тая дума няма общо с немската де,затова. laugh.gif

ps: @Fido Dido
'...Точно от немски идва.
Любимите са ми - шенкел, шпилка...'
има и други,тъкмо се сетих за един случай преди години едно момче без познания по немски как се опитваше да обясни в склад за части колянов вал- показва си коляното и си казва бавничко на български думата.хората гледаха като телета и се чудеха кво иска тоя пич,паднахме от смях.точно тая дума няма общо с немската де,затова. laugh.gif